Budapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteres
139 000 000 Ft1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteres
139 M Ft
1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 428 5688
ReferensHomexpress Ingatlaniroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Belváros, Ferenciek tere, 137 négyzetméteres

137 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó az V. kerületben, közvetlenül a Ferenciek terén egy 137 négyzetméteres,
4 szobás + konyha-étkezős, 2 fürdős, utcai nézetű, Déli fekvésű, negyedik emeleti luxuslakás.
Egy gyönyörű szecessziós épületben található, jó állapotú, karbantartott házról van szó, impozáns külső homlokzatának köszönhetően tökéletesen illik a belvárosi összképhez.
A felújítás során kizárólag magas minőségű alapanyagokat és berendezéseket használtak a kivitelezés során.
Magát a lakást 4 szobára osztották fel, amiből 3 hálószobaként funkcionál. Ezek közül az egyikhez tartozik egy privát fürdőszoba. A másik két hálószoba és a hatalmas nappali utcai nézetű és déli fekvésének köszönhetően rendkívül napos.
A bejárati ajtón belépve az étkezős konyhába érkezünk. A lakás szíve egy rendkívül tágas, nagy belmagasságú nappali, ahonnan a két hálószoba is nyílik. Fürdőszobáit tekintve találunk zuhanykabint és kádat is, amelyek közül az utóbbi a privát fürdőszobában került kialakításra.
A lakás egyik különlegessége, hogy a benne talált, közel 120 éves, kézzel készített csempéket újra hasznosítva és ezzel megmentve felhasználták a felújításkor.
A konyha teljes mértékben gépesített, beépített villanysütő, indukciós főzőlap, páraelszívó és még egy beépített hűtő is található. A lakás teljes egészében bútorozott és gépesített.
Az ingatlan per.-teher és igény mentes, azonnal birtokba vehető!
Jó elhelyezkedésének köszönhetően az infrastruktúra is tökéletes, a város bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető, több metró-, busz-, valamint villamosjárat áll a rendelkezésünkre.
Pár perc sétával megközelíthető a Duna part, Deák Ferenc Tér, Károlyi kert és a város több nevezetessége is. Kiváló választás azoknak, akik az igazi nagypolgári életérzésre és luxusra vágynak a Belváros szívében!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018