Alkalmi vétel
Budapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobás
Alkalmi vétel
Budapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobás
74 900 000 Ft
780,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobás
74,9 M Ft
780,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 257 7989
ReferensOrszáczky László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Lipótvárosban, Báthory utca, 2+1 szobás

96 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

PLUSZ 60 nm BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG!!!!

V.kerületben a Báthory utcában, jó állapotú, három emeletes, liftes házban, 3.emeleti, napfényes, 2 szoba + cselédszobás, jól alakítható, 96 nm-es, csendes, klimatizált lakás, zárt udvari beállóval, saját pincével, frekventált helyen, tetőtér beépítési lehetőséggel (kb. + nettó 60 nm kialakítható) eladó!

A ház a századfordulón épült, liftes, jó állapotú, a lépcsőház tiszta, rendezett a lakóközösség kulturált. Az 1980-as évek közepén a teljes födémet, a tetőt, a villany és vízvezetékeket kicserélték. 2016-ban a szobákban a külső nyílászárókat felújították és az üvegeket hőszigeteltekre cserélték.

A lakás jó elrendezésű, a konyha áthelyezésével könnyen 3 szobásra alakítható és emellett a tetőtér beépítésére is van lehetőség. A belmagasság 3,8 méter így igény esetén mind két szoba galériázható. A ház félkör folyosós és mivel ez az utolsó lakás a folyosón így semmilyen átmenő forgalom nincs a lakás előtt. A zárt udvaron egy gépkocsibeálló a pincében egy kb.10nm-es tároló is tartozik a lakáshoz.

A környék ellátottsága és a közlekedése kiváló, a közelben minden fontos közintézmény megtalálható.

Az ingatlant ajánlom családosoknak és befektetőknek is, mivel a környék nagyon közkedvelt a külföldi turisták körében.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az Ön által kiválasztott ingatlan megvásárlásához! Bank semleges, Ingyenes hitel ügyintézés, kifejezetten ingatlan adás-vételire szakosodott ügyvéd korrekt munkadíjjal, teljes körű földhivatali eljárással! Ha Önnek megtetszik a lakás és meg szeretné vásárolni, és igényt tart rá, Mi elintézzük, hogy Önnek csak az adásvételi szerződésre kelljen jönnie!
Érdeklődni: Orszáczky László 0670/257-7989

Referencia szám: 1143

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018