Budapest, IX. kerület Pápay István utca 5.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 5.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 5.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 5.
53 354 850 Ft
  • 4 fotó
  • Térkép
53,4 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 30 568 0504
Tavaszi Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás: Pápay Park

Budapest, IX. kerület Pápay István utca 5.

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
2022.03.átadás

Az eladó lakás leírása

211A

ngatlan, amely érték. Otthon, amely felbecsülhetetlen.

A jövő energiatakarékos, tágas és napfényes otthonai az üzleti és kultúrnegyed szívében.

A Pápay Parkról

Ahol jó otthon lenni ((vagy “Ahol jó lakni” vagy “Ahol jó élni”))

A Pápay Lakópark a IX. kerület szívében, az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark. Központi elhelyezkedése nem csak a gyors tömegközlekedést és a Duna menti kerékpározást teszi lehetővé: rövid sétányi távolságra tartogat kulturális programokat (Nemzeti Színház, Művészetek Palotája), sőt wellness lehetőséget (Dandár Gyógyfürdő) is. A korszerű technológiára épülő, alacsony rezsiköltségű lakások magukban hordozzák a fenntartható, tágas és világos családi otthon ígéretét, amely saját terasszal és közös belső parkkal egészül ki.
Ismerje meg közelebbről álmai belvárosi otthonát!

Ahol minden lakás jó befektetés ((vagy “Befektetés a jövőbe” vagy “Egy jó befektetés a jövőbe” vagy “Ahol a lakás jó befektetés”))

A Pápay Parkot nem csak kiváló elhelyezkedése teszi értékes befektetéssé: a 170 darab élhető, 30-112 négyzetméteres lakás a jövő technológiájára épül, hőszivattyús rendszerrel működik. A lakópark központi hűtő-fűtő rendszerrel bír, így a lakások AA+ energiaosztályú besorolásúak. Fenntartási költségük különösen alacsony, ezért az ingatlanok nem csak időtálló, hanem értéknövelő befektetésnek tekinthetők, ráadásul akár 20-80%-os finanszírozási konstrukcióval is leköthetők. A központi fekvés és a műszaki megoldások mellett a közös terek, a belső park optimális kialakítása is biztosítja a kiadhatóságot.
Tudjon meg többet a lakásokról!

A pontos címünk: 1097 Budapest, Pápay István u. 5.

Napfény és tágas terek kívül-belül

A lakópark kényelmes, tágas tereket biztosít, amelyek természetes fényben fürdenek az épületre jellemző nyitott középfolyosóknak és játékos elrendezésű homlokzati üvegfelületeknek köszönhetően. Élvezze a jól élhető tereket a belvárosban!

A lakások nagyméretű teraszain nem csak a napfény és a reggeli kávé aromája élvezhető, hanem a hozzá tartozó látványt is, hiszen a zöld növényzetben gazdag, belső saját park ebből a távlatból is vonzó képet fest.

A Pápay Parkot pontosan ezért építjük itt fel. Mert nem csak az otthonná vált lakásokban, hanem a zölddé és élhetővé vált belvárosban is hiszünk. Egy olyan helyben, ahol jó élni, ahová jó hazatérni.

Saját park - Miénk itt a tér

Az elmúlt 10 év városfejlesztéseinek köszönhetően a IX. kerület mára az egyik legszerethetőbb városrésszé alakult át. Nem csak kulturális központ és üzleti negyed épült fel itt, de a gondos tervezésnek köszönhetően a zöld területek száma is nőtt. A lakópark megálmodásakor mi is fontosnak tartottuk, hogy a városi aszfaltrengetegben a Pápay Park lakóinak megadjuk azt, amit máshol a kertesházak zöldje jelent: teret, természetet, nyugalmat, frissességet; egy parkot, amely csak az övék, és ahol az örökmozgó gyerekek is jól érzik magukat, miközben szüleik biztonságban tudhatják őket.
Műszaki megoldások - Hogyan készül?

Amikor a Pápay Parkot terveztük, úgy éreztük, hogy bizonyos dolgokban nem akarunk kompromisszumot kötni. Hiszünk benne, hogy ezek azok a meghatározó elemek, amelyek miatt lakóink azt mondhatják majd, jó döntést hoztak, amikor lakásainkban nem csak a kiváló befektetés lehetőségét, hanem a nagybetűs otthont is meglátták.

A teljesség igénye nélkül ezek közé a műszaki és technikai megoldások közé tartoznak a környezetkímélő és takarékos energetikai megoldások, az intelligens tömegformálás, az optimalizált, flexibilis lakásmix biztosítása, a világos és rövid folyosók, a megnövelt üvegfelületek és az élhető teraszok.

Benne Budapest vérkeringésében

A lakópark elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi, hogy Önnek és családjának egyszerre legyen része az otthon háborítatlan békéjében és a soha nem alvó főváros nyüzsgésében. Pár perc sétára található a Milleniumi Városközpont, a Nemzeti Színház, a Ludwig Múzeum és a Művészetek Palotája, amelyeket a hangulatos, Duna menti Gizella sétányon és kerékpárúton is elérhet.

Nem csak a kultúra van karnyújtásnyira, hanem az üzleti negyed is: itt épültek fel a modern Duna-parti irodaházak, többek között a Vodafone, a K&H és a Morgan Stanley épületei, valamint a közelben helyezkedik el a Lurdy Ház és a Budapest Park is.

A tömegközlekedés szempontjából is rendkívül ideális a lakópark fekvése: 2-5 perces távolságra található a 2-es villamos, valamint a 23, 54, 55-ös buszok megállója, ahol elérhetőek a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok is. Az M3 metróvonal állomásai (Klinikák és Nagyvárad tér) és a 4-6-os villamos megállója (Boráros tér) is mindössze 10-15 percre helyezkedik el.

Tudja, hogy kik építik a Pápay Parkot?

Partnerünk az FBIS Építészműterem, amely olyan építészek összefogásával jött létre, akik többek között az Európa Nostra Díjjal kitüntetett Barabás Villát és a Pro Architectura díjas Bartók Irodaházat is tervezték. Az elmúlt 15 évben sikeres kreatív műhelyként páratlan innovációs készséggel ötvözik műszaki ismereteiket és precíz, mérnöki tudásbázisukat.

El tudná képzelni itt az életét?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Adja meg elérhetőségeit és tanácsadónk nemsokára felkeresi, hogy időpontot egyeztessenek.

  • új építésű
  • egyéb fűtés
  • délnyugati tájolás
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 8. emelet

Hirdetés

Parkolás

kültéri fedett magán beálló
Nincs megadva

Környék bemutatása
© 2022