Budapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteres
17 900 000 Ft526,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteres
17,9 M Ft
526,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 623 0557
ReferensVöő Gergely
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Ferencvárosban a Gyáli úton, 34 négyzetméteres

34 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IX. kerületben, KÜLSŐ-FERENCVÁROSBAN, a KÖNYVES KÁLMÁN KÖRÚT és NÉPLIGET közelében, az ECSERI ÚT szomszédságában, a Gyáli úton, egy zárt, rendezett lakópark egyik négyemeletes téglaépületének 3. emeletén eladó egy 34 nm-es, 1 SZOBÁS, FRISSEN FELÚJÍTOTT, bútorozatlan, de részben gépesített, világos, fiatalos, modern lakás.
Az ingatlanban egy nappaliként és hálóként is funkcionáló szoba, egy étkezős konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy tágas előszoba került kialakításra. A konyha elektromos főzőlappal, sütővel, hűtővel és elszívóval felszerelt. A szoba a forgalommentes utcára, a konyha meg a társasház belső, gondozott, zöld parkjára néz, így a lakás a Gyáli felüljáró közelségének ellenére is kifejezetten csendes, a fürdő ablaka pedig lichthofra nyílik, ennek köszönhetően ez a helyiség is világos és jól szellőztethető.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, biztonsági ajtót, laminált parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, vadonatúj szanitereket és modern látványkonvektort kapott. A munkálatok részeként a víz-, a gáz- és az elektromos hálózat is korszerűsítésen esett át.
Télen a meleget gázfűtés (konvektor) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán és a lakópark belső parkolójában van lehetőség ingyenesen.
A közlekedés minden irányba kiváló (M3 metró, H6 HÉV, 1-es, 3-as, 24-es, 42-es, 51-es villamos, buszok). A FERENCVÁROSI VASÚTÁLLOMÁS, a RÁKÓCZI HÍD, a SOROKSÁRI ÚT, a LURDY HÁZ bevásárlóközpont, a HALLER UTCA, az ORCZY PARK, az ÜLLŐI ÚT, a HUNGÁRIA KÖRÚT, a KŐBÁNYAI ÚT, az ECSERI ÚTI METRÓMEGÁLLÓ és a HATÁR ÚT is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.
Közös költség: 14 ezer HUF/hó (Ebben benne van a víz- és a csatornadíj is.)
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (Kb. 5-15 ezer HUF/hó)
AZONNAL költözhető! TEHERMENTES!
Irányár: 17,9 M HUF
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak english.
A vevők részére a közvetítés ingyenes!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018