hirdetés
Budapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utcaBudapest, III. kerület Kecske utca
Budapest, III. kerület Kecske utca
57 900 000 Ft526,4 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület Kecske utca
Budapest, III. kerület Kecske utca
57,9 M Ft
526,4 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 575 5044
ReferensHomexpress Ingatlaniroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, III. kerület Kecske utca

110 m2alapterület
5 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Óbuda -Újlak egyik leghangulatosabb, csendes utcájában, a Kecske utcában kínálunk eladásra egy belső kétszintes lakást újszerű állapotú lakást.
A 9 lakásos társasház 2003-ban épült.
Az ingatlan nettó 78 négyzetméter alapterületű (bruttó 110 nm). Az alsó szintjén egy előszoba részre lépünk be, ahonnan nyílik a vendégfürdőszoba. Innen továbbhaladva egy tágas amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. Ezen kívül két különnyíló hálószoba és még egy fürdőszoba is található lent. A nappaliból megy fel lépcső az emeletre, ahol szintén két külön nyíló hálószoba / gyerekszoba kapott helyet.
Két irányba is néz. Egyfelől a Kecske utcai irányba, Újlak felé egy kellemes zöld környezetre. Nyugati és Keleti tájolásának köszönhetően egész nap élvezhetjük a napsütést.
A lakáshoz vásárolandó egy 12 nm-es parkolóhely a garázsban, amely 5.000.000.- Ft.
Bár nagyon csendes utcában van, a közlekedés kiváló. A fonódó villamos és a környéken található, különböző buszjáratok, pillanatok alatt elérhetőek.
A Brit iskola 10 perces autótávolságra van az ingatlantól.
A Kolosy tér, ahol számos bevásárlási lehetőség, éttermek, bankok, posta, megtalálható néhány perc séta távolságra van az ingatlantól.
Vevőink számára a közvetítés ingyenes!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018