Budapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni útBudapest, III. kerület Bogdáni út
Budapest, III. kerület Bogdáni út
28 500 000 Ft537,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület Bogdáni út
Budapest, III. kerület Bogdáni út
28,5 M Ft
537,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3860
ReferensCsóti István
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, III. kerület Bogdáni út

53 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szeretne élhető,mégis frekventált helyen lakni?
Akkor a következő lakást ajánlom figyelmébe:

Környék:
Buda egyik kedvelt részén a III. kerületben, belső Óbudán található. Minden korosztály számára méltán kedvelt, hiszen egy fejlődő és élhető városrész. A fiatalabb korosztály számára a közelben több játszótér, bölcsőde, óvoda, általános- és középiskola, illetve felsőoktatási intézmény is megtalálható.
A felnőtt korosztály számára a környék szintén bővelkedik a lehetőségekben, legyen az sportolás, kikapcsolódás, vásárlás (pl.: az Óbudai Piac).
Valamint az idősebb korosztály számára is egy élhető,szerethető biztonságos környékről beszélhetünk.
A kerület folyamatosan fejlődik és mindemellett a városvezetés a lakókkal közösen nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód érdekében. Ilyen többek között az a légtisztító mohafal, mely 275 fának megfelelő hatékonysággal tisztítja a levegőt.

Közlekedés:
A teljesség igénye nélkül 9,34,106,109,111,118,134,226-os buszok, valamint éjszakai járatok, Szentendrei HÉV.

Épület:
Az épület az 1959-ben épült 3 emeletes téglaépítésű, zárt lépcsőházas kialakítással. Kis lakásszámú, mindösszesen 16 db lakás található az épületben. Két évvel ezelőtt korszerűsítésre került, mely során szigetelve is lett. A lépcsőház állapota is szép, a korszerűsítés során az ablakok is cserélve lettek, valamint a falak kifestésre kerültek. Az épületet mindkét oldalán ősfás parkosított rész határolja.

Lakás:
Az épület első emeletén található. Alapterülete 53m2, amely egy előszobából, konyhából, spájzból, fürdőszobából, külön wc-ből, gardrób szobából, fürdőből, és 2 szobából áll. A szobák egymásból és külön is megközelíthetőek. A lakás egy loggiával is rendelkezik, amely beépítésre került, de akár könnyen vissza is alakítható igény szerint. Továbbá tartozik hozzá egy különálló pincetároló is.
A lakás 2012-ben részlegesen felújításra került, mely kiterjedt a burkolatok/járólapok esztétikai helyreállítására, parketták csiszolására és lakkozására, valamint az összes helyiség festésére. Az ablakok hagyományos Geréb-tokos fa ablakok. A fűtés gáz konvektoros. A közművek egyedi mérésűek, tehát fogyasztás alapján fizetendőek. A közös költség 10.650 Ft.

Fontos: ez a lakás nem lenne ma a piacon, ha egy ifjú pár nem egy távoli országban találta volna meg a boldogulását!

Főbb előnyök:
- Zöld környezet
- Remek közlekedés
- Kiváló infrastruktúra
- Értékálló és növekvő befektetés (nagyszerű elhelyezkedés, jól kiadható, könnyen eladható)

És sok más szempont, ami miatt érdemes megnézni.
További információkért keressen elérhetőségeimen!


Budapest, Buda, 3.kerület, III.kerület, Óbuda, Parkosított környezet, Jó közlekedés, 2 szobás, emeleti, világos

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018