Eladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobásEladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobás
38 700 000 Ft645 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobás
38,7 M Ft
645 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Zöldmál, Zöldlomb utca, 1+2 szobás

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Zöldmálon a Zöldlomb utcában található. A 29-es, 111-es buszok megállói 300 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. Az éjszakai közlekedést a 931-es éjszakai buszjárat segíti. A közelben óvoda, iskola megtalálhatóak. A közelben bevásárlási lehetőséget jelenthet a CBA és több kisbolt is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 emeletes épület a 80-as években épült csúsztatott zsalus technológiával, melyben lépcsőházanként 16 lakás található. Az épület kívül átlagos, belül jó állapotú. A kikapcsolódásra lehetőséget nyújt a ház saját zárt kertje. A lakóközösség vegyes korosztályból áll, akik figyelnek egymásra.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 60 nm-es lakás a ház negyedik, legfelső emeletén található melyet gyalogosan közelíthetünk meg. A biztonsági bejárati ajtón belépve az előtérbe jutunk. balra a konyha és egy szoba található. A bejárattal szemben a nappali mellette egy háló kapott helyet. A bejárattól jobbra egy kis előtérből nyílik a fürdő és a külön helyiségben található WC. Az ingatlan állapota felújítandó, de minden fala mozgatható, így remekül alakítható. A konyhában és a két hálóban a nyílászárókat műanyagra cserélték. A nappaliban a teraszt beépítették, ami igény szerint visszaalakítható. Minden ablakból panorámában gyönyörködhetünk, a tájolás keleti. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 60 nm + Terasz 6 nm
- Nappali: 26 nm
- Szoba: 8,5 nm
- Szoba: 8 nm
- Konyha: 7,5 nm
- Közlekedő: 5 nm
- Fürdő: 4 nm
- WC: 1,5 nm
- Terasz: 6 nm
Belmagasság: 2,6 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A társasház tetőszigetelését 2017-ben végezték el.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 36000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, fűtésátalányt, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében, illetve lehetőség van a közös nagyméretű tároló használatára is.
PARKOLÁS:
Az utcán és közterületen lehetséges, nem fizetős övezetben.
Irányár: 38,7 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018