Budapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utcaBudapest, II. kerület Tárkony utca
Budapest, II. kerület Tárkony utca
97 000 000 Ft480,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Tárkony utca
Budapest, II. kerület Tárkony utca
97 M Ft
480,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Tárkony utca

202 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti -57, 257, 64, 164 stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (964-os járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 846nm-es enyhén lejtős telken lévő ikerház 2003-ban épült. Az épület egy csendes mellékutcában található, de mégis közel van a buszmegálló. A téglaépítésű sátortetős épület földszint+kétszintes. Az épület alatt található a két garázs, valamint a kazánház, a tetőtér beépített. Az ingatlan összközműves. Az épület folyamatosan karbantartott, az építés óta nagyobb felújítást nem igényelt. A kert 45%-a tartozik ehhez a lakáshoz közvetlenül a ház mögött. A kertben találunk egy kis faházat, valamint kerti bútorokat, ahová jó időben kiülhetünk. A kert rendezett, gondozott, fákkal, bokrokkal beültetett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ikerházfél is háromszintes az utcától messzebb lévő, hátsó fele a háznak, mely az utcától lépcsősoron megközelíthető a telek lejtésének köszönhetően. Ez a fél akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas, jelenleg is így használják. A lakást megépítése óta folyamatosan karbantartották, igény szerint alakították, a konyhát az idén fejezték be és a szobákban friss a festés.
A kertből egy kis szélfogón keresztül lépünk be az előszobába, ahonnan ajtón keresztül érhetjük el a felfelé vezető lépcsőt, valamint innen mehetünk le a kazánházhoz is.
A házfél földszintjén található még egy különálló lakosztály, amely akár önálló garzonlakásként is használható, melynek szobája tágas, konyhája étkezésre is alkalmas, fürdőszobája praktikus, zuhanyfülkés, WC-s, bidés.
Az emeleti szinten az előszobából szembe nyílik egy félszoba, balra a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően világos, nagyméretű szoba. Szintén balra egy beépített szekrényekkel rendelkező közlekedőből érhetjük el a WC-t, valamint ennek a szintnek a konyháját, amely egy átadó ablakkal csatlakozik a mellette lévő emeleti szobához. A konyha használatát kamra segíti. A lakás legfelső szintjén egy külön WC, két szoba, valamint egy tetőablakos fürdőszoba került kialakításra. A nagyobbik szobához egy jól használható erkély is kapcsolódik, ahonnan élvezhetjük a panorámát a Hármashatár-hegy felé. Ez a szint is jól kihasználható, hiszen alig van 1,9m alatti terület. Az ablakok nagy része kelet, délkeleti tájolású, így a lakás világos, napfényes, valamennyi ablaka a kertre néz. A lakás kellemes, hangulatos, tág terekkel rendelkezik, könnyen bele lehet szeretni!
HÁZ MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete hivatalosan 174nm az erkéllyel, ezt növeli a garázs, valamint a kazánház. A földszint a szélfogóval együtt 56nm, az emelet 56,4nm, a tetőtér pedig 54,6nm, amelyet a 7nm nagyságú erkély nagyobbít.
Belmagasság: 2,87m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet a pincében elhelyezett gázkazán biztosítja. A felső szinteken padlófűtés szolgáltatja a meleget. A villany és a gáz egyedileg mért, a vizet egy főmérő alapján fizetik, de almérő alapján osztják meg. A lakók biztonságát riasztó, valamint képrögzítős kamerarendszer védi. Telefonvonal és internet kiépítés minden szinten biztosított. A kertben automata lámpákat szereltek fel.
TÁROLÓ:
Az ingatlanhoz tartozik egy 3,5x3,5m nagyságú tároló.
PARKOLÁS:
A parkolásra az épület alatti garázsban van lehetőség, amelynek kapuja távirányítással vezérelhető. További autók tudnak parkolni a ház előtti közterületen.
Irányára: 97 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018