Budapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utcaBudapest, II. kerület Krecsányi utca
Budapest, II. kerület Krecsányi utca
42 900 000 Ft446,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Krecsányi utca
Budapest, II. kerület Krecsányi utca
42,9 M Ft
446,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 796 1970
ReferensNagyné Márta
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Krecsányi utca

96 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BEFEKTETŐKNEK, VÁLLALKOZÁSSAL rendelkezőknek!!!!

A Pasaréti tértől karnyújtásnyira egy csendes utcában található az a hangulatos 14 lakásos békebeli társasház, melynek félemeletén, és az alatta lévő szuterénben helyezkedik el ez a belső kétszintes lakás.

Az ingatlan két szintjét ugyan belső lépcső köti össze egymással, azonban mindkét lakrész önálló lépcsőházi bejárattal rendelkezik, ami akár a két lakrész szétválasztására is lehetőséget teremt.

Ez a megoldás különleges lehetősége a lakásnak, hisz így tipikusan jó megoldás lehet könyvelőiroda-lakás, vagy ügyvédi/orvosi praxis - lakás kombinációban történő egyidejű hasznosításra, de befektetésként akár két önálló albérletként is hasznosítható.

A lakásban központi fűtés található, és mind a két lakrészt egyetlen cirkókazán szolgálja ki meleggel.

Egy tisztasági festés, és a lakás vizesblokkjainak korszerűsítése után a lakás azonnal költözhető.

Az emeleti helyiségekben még az eredeti, jó minőségű megkímélt parketta található, míg a szuterén részben laminált parkettát helyeztek az aljzatbetonra.

A lakás ablakai részben a szomszéd telek irányába néznek, részben egy zsákutcára, így kifejezetten világosak a szobák, és csendes, gondozott kertre tekinthetünk ki az ablakokból.

Az ingatlan jelenleg nem lakott, így azonnal költözhető.

A lakás megvásárlását kedvező kamatozású, saját irodánk által díjmentesen szervezett hitellel is tudjuk támogatni. ID:210427

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018