Budapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteres
65 000 000 Ft631,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteres
65 M Ft
631,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 521 3537
ReferensTótpál Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Kurucles, Hűvösvölgyi út, 103 négyzetméteres

103 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda II. kerületében, Kuruclesen helyezkedik el. Jól megközelíthető, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gyorsan elérhető több kisebb/nagyobb bevásárló hely, mint a Hűvösvölgyi Stop Shop, a Budagyöngye vagy a Rózsakert; de ha szolgáltatások ennél is szélesebb skálájára van szükség a Mammut bevásárlóközpont is csupán 10-15 perc. A tömegközlekedése is kiváló, 300 méteren belül elérhető, a 29-es és 129-es buszok megállója, illetve az 56, 59 és 61-es villamosok. A környéken bőséggel akadnak iskolák, óvodák is. A környező erdők túraútvonalai számtalan lehetőséget nyújtanak a természet kedvelőinek a kikapcsolódásra.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasházban 6 lakás kapott helyet. Az épület előtt egy csodálatos ősfás kert található, így a lakások távolabb esnek az út forgalmától.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A ház középső szintjén elhelyezkedő lakás élvezi a gyönyörű előkerti ősfás park látványát. Az első emeleti lakás bejáratát a ház oldalából egy kis lépcsőházból tudjuk megközelíteni. A biztonsági ajtón át az előtérbe lépve jobbra található egy gardrób helyiség, mely kiváló lehetőséget nyújt a tárolásra. Balra található egy különálló WC kézmosóval. Tovább haladva találjuk a jól felszerelt, felújított konyhát, ahol a gázcirkó is helyet kapott. Egy kis beugróból nyílik a káddal felszerelt, ablakos, kiváló állapotú fürdőszoba. A 26nm-es nappali közvetlenül a bejárattal szemben helyezkedik el. Innen balra nyílik egy kis dolgozószoba, jobbra pedig egy szárnyas ajtón a másik szobába érkezünk. A három szoba teljes hosszán húzódik végig a 75nm-es terasz, melyre a nappaliból tudunk kilépni.
A lakáshoz a pincében egy tároló helyiség is tartozik.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 78nm + 75nm terasz
- nappali: 26nm
- szoba: 21nm
- félszoba: 7nm
- konyha: 6nm
- előszoba: 6,4nm
- fürdő: 6nm
- gardrób: 5nm
- WC: 1nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és melegvíz ellátást gáz cirkó biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
A lakás közös költsége 15.000Ft, mely tartalmazza a ház közös területeinek villanyköltségét, szemétdíjat, a kertgondozást és a lépcsőház karbantartást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 9 négyzetméteres tároló helyiség.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Kerti beálló bérlésére havi 15.000Ft-ért, garázs bérlésére havi 20.000Ft-ért van lehetőség a szomszédban.
Irányár: 65MFt
A lakás - amennyiben elnyerte tetszését - bérbeadó vagy leendő bérlővel befektetőnek is eladó (bérleti díj: 210eFt/hó+rezsi)
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018