Eladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz útEladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz út
Eladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz út
48 900 000 Ft688,7 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz út
Eladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz út
48,9 M Ft
688,7 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 674 8968
ReferensMarkocsán Sándor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 2+1 szobás lakás Szépilonán, Budapest, Budenz út

71 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. Budenz úton tulajdonostól eladó egy 71 nm-es 2 és fél szobás, magasföldszinti, erkélyes, téglaépítésű, cirkófűtéses lakás háromszintes társasházban.

A 70-es években épült társasház szép, gondozott kertben áll, két bejárattal is rendelkezik – a Budenz útról ill. a Kuruclesi útról is. Az épület az utcától távolabb helyezkedik el, így a lakás csendes.

A lakás nyugati fekvésű, világos, az ablakok kertre, ill. a belső udvarra néznek. Az elektromos vezetékek ki lettek cserélve, az ablakok hőszigeteltek. A riasztórendszer vezetékezése az egész lakásban ki lett építve, csak a készüléket kell beszerelni.
A nappali légkondicionálóval rendelkezik.
Az előszobában és a szobákban parketta, a többi helyiségben járólap van.
A lakáshoz tartozik továbbá: egy 3 nm-es saját tároló és 1 db gépkocsi számára parkolóhely az udvarban. Ezen kívül két közös tároló is használható a házban.

A lakás ablakai előtt kisebb saját használatú kertrész van, ahová a telek adottságainak köszönhetően a lakás konyhájából vagy nappalijából kertkapcsolat létesíthető.

Közös költség: 3500 Ft. A lakás egyedi mérőórákkal van felszerelve.

Az ingatlan közlekedés szempontjából is jó helyen található: 22-es, 129-es, 29-es, 291-es busz, 56-os és 61-es villamos percek alatt elérhető. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, játszótér, kirándulási lehetőségek a közvetlen közelben.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018