Eladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utcaEladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utca
Eladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utca
40 990 000 Ft611,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utca
Eladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utca
41 M Ft
611,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 624 9966
ReferensNémeth Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 1+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Baka utca

67 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok a II. kerület közkedvelt Millenáris parkja mellett egy 3 emeletes hőszigetelt tégla társasház III. emeletén, egy tulajdoni lap szerint 67 m²-es, 2 szoba + hall elrendezésű, jó állapotú, dél-keleti fekvésű, ezáltal nagyon világos, klímás, dupla erkélyes ingatlant. 

A társasház lakóközössége rendezett, figyelnek a tisztaságra, ez látszik is a házba érve. Pár éve a lakóközösség összefogott és egy pályázat során támogatást nyertek a ház szigetelésére, illetve a nyílászárók műanyagra cserélésére, egy korábbi felújítás során pedig a tető is renoválásra került. A ház két oldalán jelenleg luxus társasházak épülnek, a közvetlen környezetében pedig a Millenáris park új része kerül jelenleg kialakításra, amely beruházások érték növelő hatása erősen érezhető lesz az elkövetkezendő években.

A zárt lépcsőházból a tágas előszobába lépünk először, amelyben egyedileg ide készített szekrények biztosítják a szükséges tároló helyet. Innen jobbra fordulva az étkező-hallba jutunk, a jelenleg kádas fürdőt és a napfényes, erkélyes nappalit innen érjük el. A nappali tájolása dél-keleti, emiatt egész nap fényárban úszik. Az előtérből a másik irányban találjuk a konyhát, ami 5 éve lett felújítva és amihez szintén erkély tartozik, továbbá a kamrát és a félszobát is innen érhetjük el. 

A lakás jó elrendezése és a falak mozgathatósága lehetőséget ad a konyha és a félszoba összenyitására, így igény szerint egy nagy erkélyes hálót alakíthatunk ki gardróbbal. Az étkező-hall ideális lehet a konyha elhelyezésére, így egy mai kor stílusának abszolút megfelelő amerikai konyhás nappalit kaphatunk. 

Finanszírozás

Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitellehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.

Műszaki
Az ingatlant 15 éve újították fel, melynek során megtörtént a parketta csiszolása és lakkozása is, s ekkor került beszerelésre a klíma is, amely a nappali-étkező rész lehűtését biztosítja. Bár a környéken a legkisebb a budapesti bűnözési ráta, a lakás védelmére biztonsági ajtó és riasztó is került beszerelésre. A konyhában 5 éve történt nagyobb felújítás, ekkor a csöveket, vezetékeket, burkolatokat cserélte le a tulajdonos. 
A lakásban a nyílászárók pár éve műanyagra lettek cserélve, a konyha és kisszobai ablakok csak szúnyoghálóval, ezeken kívül minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval is el van látva. A lakáshoz tartozik egy 3m x 2m-es pince rész is.

Közösköltség 10.200,-Ft, amely magába foglalja a társasház felújítási alapot, biztosítást, szemétszállítást, közös energia használatot és a lépcsőház takarítását.

Fűtés: gázkonvektor
3 db vízóra van, a vízfogyasztás ezek mérésének alapján kerül meghatározásra, minden más is egyedi mérőóra alapján fizetendő.

Környék
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, egy Millenáris park melletti csendes mellékutcában található, a Mechwart liget és a Szél Kálmán tér két perc sétával elérhető. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont, illetve a Fény utcai piac kínál lehetőséget. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.

Közlekedés
Gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 41-es villamosok, valamint a Szél Kálmán téren elérhető 2-es metró és tömegközlekedési eszközök.

Kinek ajánljuk

Mindenkinek aki jó befektetést keres, hiszen az újonnan épülő Millenáris park értéknövelő hatása itt is erősen érezhető lesz.
Családosoknak a jó alakíthatósága miatt és olyan embereknek akik nem akarják feladni a jó közlekedés miatt a nyugalmat és a zöld környezetet. 

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018