Budapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobásBudapesti, Víziváros, 2 szobás
Budapesti, Víziváros, 2 szobás
64 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapesti, Víziváros, 2 szobás
Budapesti, Víziváros, 2 szobás
64,9 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 30 748 4380
ReferensPásti Bea
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Víziváros, 2 szobás

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BUDA SZÍVÉBEN A VILÁGÖRÖKSÉG részén, szinte a Halászbástya lábánál található ez a tulajdoni lapon földszinti elhelyezkedésű ingatlan. A telek kedvező fekvésének köszönhetően egyedülálló örökpanorámával rendelkezik. (A belső udvar felől már 2. emeletinek érezhetjük.)
/Kis lakóközösségű, nyugodt életvitelű társasház./
-------->KÉRÉSRE SZÍVESEN KÜLDÖK VIDEÓT A LAKÁSRÓL
Az exkluzív örökpanorámás lakás különleges báját az optimális térszervezésen túl a Parlamentet is magában foglaló, háztetőkre nyíló úgynevezett „párizsi" panoráma adja. A teljes körű felújítás kiterjedt a víz-, villany- és fűtésrendszer korszerűsítésére is.
• kapacitásbővítés során 3 fázisú áram került kiépítésre, így minden elektromos berendezés, háztartási gép akár egyidejű használat esetén is zökkenőmentesen működtethető
• fűtése: Prémium Caleo infrafűtéssel -> 5 éves GARANCIÁVAL
•vízvezetékrendszert korszerűsítéstették, a melegvizet energiatakarékos villanybojler biztosítja
•minőségi hűtő-fűtő klímával felszerelt, amely szintén energiatakarékos
FA TOLÓAJTÓKRA 4 ÉVES GARANCIA
VILÁGOS - CSENDES
KELETI TÁJOLÁSÚ NAPPALI- ÉS KONYHA
KELETI fekvését figyelembe véve a nappali és konyha került a fókuszpontba. Individuális hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, hogy szinte EGY LÉGTÉRRÉ NYITHATÓ a nappali és az erkély, amit egy egyedi gyártású borovi fenyőből készült tolóajtó tett lehetővé. A
hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően optikailag jóval nagyobbnak tűnik a tér.
Itt a könnyű nyári estéket önfeledten, szabadon élvezhetjük...
A térszervezésnél leginkább a „folyékony", átlátható terek megvalósulására törekedtek. A terek elválasztásáról az egyedi tervezésű és gyártású, kecses vonalvezetésű masszív tölgyfa tolóajtók gondoskodnak. Minden helyiség meghatározó eleme a tömör FA! A padlókat minőségi tölgyfa szalagparketta borítja.
A „térelválasztásról" a konyhaszigetből kihúzható asztal gondoskodik, amely a konyha modern vonalaival összhangban van.
A fürdőszobában beépített szekrények biztosítják az elegendő tároló helyet. Az épített zuhanykabinban egy ülőke fokozza a kényelmet. Itt is a prémium kategóriás olasz, valamint marokkói burkolatok, szaniterek díszítik a teret.
Megjegyzés
-------------------------------------------------
Elegáns, egyedi tervezésű, gyártású beépített konyhabútor, tolóajtók, fürdőszobabútor, valamint a beépített szekrények az ingatlan szerves részei!
A mobil bútorok, székek, konyhai gépek, luxus lámpák, lakástextíliák és dekorációk külön megállapodás tárgyát képezhetik.A hálószobában egy igazán masszív ágyneműtartóval felszerelt ágy vadonatúj matraccal és egy szinte mennyezetig érő beépített szekrény kapott helyet.
-----------------------------------------------------
Közös költség: 9 650 HUF/ HÓ ( víz-és villany egyedi mérőórás)

Kérdés, ingatlan megtekintés esetén várom szíves jelentkezését.

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 1.
  • erkély
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019