Eladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobásEladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobás
Eladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobás
104 000 000 Ft972 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobás
Eladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobás
104 M Ft
972 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
ReferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Krisztinavárosban, I. kerület Gellérthegy utca, 2+1 szobás

107 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda I. kerületében a Krisztinavárosban, a Gellérthegy utcában található. Autóval könnyen megközelíthető, hiszen a Hegyalja útról vagy a Czakó utca felől juthatunk oda vagy a Mészáros utca felől is felsétálhatunk. Tömegközlekedése jó, hiszen néhány percen belül található a 178-as, az 5-ös busz, valamint az 56-os villamos megállója, de a Hegyalja úton haladó 8-as, 112-es vagy 27-es busz is sétatávolságra van. A közelben van kényelmes bevásárlási lehetőség is. Sportolásra remek lehetőséget nyújt a közelben lévő Oxigén sport centrum illetve a Czakó utcai teniszpálya is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház 4 szintes. A ház jó állapotú, (felújítása most van folyamatban) elegáns polgári, liftes ház, csendes, szép részen. Az épület 6 lakásos, kitűnő lakóközösséggel.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 107nm-es, jelenleg 3 szobás, SZERKEZETKÉSZ, Budai várra panorámás, duplakomfortos, belső 2 szintes, luxuslakás a társasház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. Bejárata a folyosóról nyílik.
A lakás K fekvésének köszönhetően világos, napsütötte, mindkét szinten teraszos. A szóban forgó tehermentes lakás újépítésű, A lakás várható befejezésének ideje új tulajdonosától függ. . Az új tulajdonos igényei szerint fejezik be a konyhát és a burkolatok lerakását és a fűtési rendszer kialakítását is. A lakás jelenleg 3 szobás, de a nagy nappaliból egy külön szoba kialakítható könnyen. (az alaprajzon már így tüntettem fel.) A felső szinten is lehet még egy szobát kialakítani, ha szükséges.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 107 nm + 15nm terasz
Bejárati (alsó) szint:
- Nappali: 36 nm (jelenleg egyben van )
- Fürdő: 4,7 nm
- Konyha étkezővel: 22 nm
- Félszoba: 11 nm
- terasz: 9 nm
Felső (tetőtéri) szint:
- szoba: 21 nm
- fürdő: 11 nm
- terasz: 6 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtéstét az új lakó igényei szerint fogják kialakítani elektromos padlófűtésre vagy opcionálisan hőszivattyús fűtőrendszer is választható. A meleg napokra klíma berendezést szereltek be. Vízóra van.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 12.000 Ft, amely magába foglalja felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében,
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
Irányár: 104 MFt
Az ingatlan szerkezetkész állapotban is eladó: 99 Mft irányáron.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018