Eladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utcaEladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utca
Eladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utca
42 900 000 Ft681 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utca
Eladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utca
42,9 M Ft
681 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Gellérthegy utca

63 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, az I. kerületben, a Naphegy csendes és egyirányú utcájában helyezkedik el. A környék különleges hangulatú, aki egyszer itt lakott nem szívesen költözik máshová. A tömegközlekedés kitűnő a Krisztina tér és a Krisztina körút közelsége miatt. Az 5-ös, 105-ös és 178-as jelzésű busz, valamint az 56-os jelzésű villamos a pesti és a budai oldal gyors elérhetőségét biztosítja. A közelben a nagy CBA Príma mellett számtalan kisebb bolt nyújtja bőséges választékát. Különböző ár színvonalú éttermek és kávézók mellett bankot, postát, gyógyszertárat, orvosi rendelőt is találunk a közelben. Két általános iskola és egy középiskola áll a diákok rendelkezésére. A Horváth Kert zöldje kellemes a kikapcsolódásra és feltöltődésre.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapos tetős társasház a 70-es években épült, földszint + 5 emeletes, 23 lakásos, lift üzemel benne. Az épület alatt pincetárolók találhatók. A lakások bejárata a belső kert felőli függő folyosóról nyílik. A ház jó állapotú, karbantartott, tavaly történt meg a házközponti kazán felújítása.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás az épület 4. emeletén helyezkedik el, ahova lifttel jutunk fel. Az ingatlan bejárata a csendes belső kert felől nyílik, függő folyosóról.
Az ingatlan kb. 10 évvel ezelőtt esett át egy nagyobb felújításon, melynek során cserélték a villanyvezetékeket, vízvezetékeket, hideg burkolatokat, beltéri ajtókat, bejárati ajtót és az ablakokat, melyek redőnyözöttek. A felsoroltakkal együtt az ingatlan mégis felfrissítésre szorul. A magas emelet, a nagy ablakfelületek, és a délnyugati fekvés lévén nagyon szép világos, napos ingatlan. A nagyszoba, és a mellette lévő félszoba az utca felé néznek, de valójában háztetőket látni, a konyha és a másik félszoba a csendes zöld kert felé néznek.
Igény esetén a lakásban van potenciál, hiszen többféle módon átalakítható, melyek egyikét átalakítási tervvel szemléltettük is.
Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető. Kiválóan alkalmas lehet befektetésnek is.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 63 nm
- Nappali: 30,4 nm
- Félszoba: 8,4 nm
- Félszoba: 8,3 nm
- Konyha: 5,5 nm
- Előszoba: 5 nm
- Fürdő, wc: 4,3 nm
- Kamra: 1,1 nm
- Tároló: 1 nm
Belmagasság: 2,6 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán szolgáltatja, mely tavaly került felújításra. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 30.000 Ft, amely magába foglalja a fűtés díját, a meleg víz felmelegítési díját, a felújítási alapot, és a ház üzemeletetési költségeit.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját, zárható, száraz tároló a pincében.
PARKOLÁS:
Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.
Irányár: 42,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018