Eladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteresEladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteres
Eladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteres
1800 M Ft
2 M Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteres
Eladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteres
1800 M Ft
2 M Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 970 6689
ReferensCsató Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház
Eladó ház, Budapest, Svábhegyen, 892 négyzetméteres

892 m2alapterület
13szoba
Felújított állapotú
5261 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen, műemlékvédett környezetben helyezkedik el, amely az Istenhegyi út felől mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel egyaránt megközelíthető. A telek önálló gépkocsi bejárattal is rendelkezik. Így összességében a teleknek három gépkocsi behajtási lehetősége, és további egy személybejárata van.
A telek területe 5261 m2, amelyen két épület helyezkedik el a parkosított, fákkal, cserjékkel ültetett környezetben. A lakóterületek összessége 892 m2. A lakóterületeken túl, zárt teremgarázsok, egy összkomfortos gondnoki lakás, és a napi karbantartást kiszolgáló komfortos helyiségei is helyet kaptak.
A főépület, a villaépület előtti, völgyirányú nagy pihenőterasz, a kertben sétautak, mesterséges felszíni csobogó, dísztó, szökőkút, továbbá kültéri melegített vizű, vízvisszaforgatott medence szolgálja a pihenést.
A főépület egy impozáns, a XX. század elejének építészeti jegyeit mutató villaépület, amely földszint, emelet, és felsőszintű tetőtér beépítésű, klasszikus stílusú épület.
A földszinti szinten nappali, dolgozó és étkező helyiségek a vendégfogadás, a közösségi életterek, illetve ezeket kiszolgáló helyiségek helyezkednek el.
Az épületben öt önálló hálószoba együttes, hozzátartozó fürdőszobák, gardrób helyiségek, mint intim egységek elkülönülnek. Az egyes szinteket belső lépcsőház, lifttel öleli körbe.
A főbejárat és a villaépület között öt gépkocsi befogadására alkalmas, zöldtetős támfalgarázs épült. A telek főbejárati porta épületénél további öt, illetve a telek felső kapujánál további tizenöt gépkocsi fogadására készültünk fel. E felépítmény magába foglal még egy önálló életterű, összkomfortos gondnoki lakást, és a napi karbantartás szükséges létesítményeit is.
Az eredeti épület végső formáját az 1930-as években nyerte el.
A főépület felújítása, átalakítása, rekonstrukciós munkája során fontos szempont volt az épület eredeti hangulatának megőrzése, miközben a komfort kialakításában a XXI. század elhelyezési, használati elvárásait, technológiai megoldásait alkalmaztuk.
A felújítási, átalakítási munkákat 2011 júliusában fejezték be.
A telken található másik épület új épület, amely a környező villák léptékéhez és hangulatához illeszkedik. Az épület háromszintes.
A bejárati szint a földszint, amelyet nyitott lépcsőház, valamint lift köt össze a többi szinttel. A nappali, étkező, konyha terei üveges tolóajtókkal kapcsolódnak egymáshoz. A nappali épített teraszban folytatódik, amely terepszinten kapcsolódik az épített kerthez.
Ebben az épületben három önálló hálószoba együttes, hozzátartozó fürdőszobák, gardrób helyiségek, mint intim egységek elkülönülnek.
Az épület legalsó szintjén egy fitneszterem szaunával, jakuzzival szolgálja az egészséges pihenést.
Az épület alatti teremgarázsban három gépkocsi részére, míg az épület előtt további két gépkocsi beállására van lehetőség.
A telek, és az épületek vagyonvédelemmel, informatikával is ellátottak, portaépületben lévő szolgálati központ látja el a felügyelet
A zárt kerítésen belüli épített kert teremti meg, és biztosítja az ingatlan együttes harmóniáját.
Irányár: 1,8 Md. HUF

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018