Eladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobásEladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobás
Eladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobás
850 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobás
Eladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobás
850 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3945
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPont Jó Ingatlan Zrt.
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ház
Eladó ház, Terézváros, Budapest, 24 szobás

767 m2alapterület
24szoba
állapotú
1226 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetéstKuriózum!  Eladó egyedi villa épület az Andrássy úton!
Az ingatlan a 2002 óta a világörökség részéhez tartozó Andrássy úton, a Hősök terétől és M1-es földalatti megállótól megközelítőleg 100 m-re délnyugatra található.
A villát Weber Antal tervezte báró Révay Ferenc számára, Bobula János építette és adta át 1885-ben. A háború után irodaház lett a villából, mely jelenleg is így funkcionál.
Az 1226 m2 nagyságú telek alakja szabályos téglalap, körülbelül 28 m széles és 44 m hosszú, szabadonálló módon beépített, északnyugat-délkeleti tájolású, az előkertben 16 db szabadtéri parkolót alakítottak ki. Az épület 4 szintes, szuterén(230 m2), földszint(277 m2), emelet(260 m2) és beépítetlen tetőtér kialakítású.
A főbejáratát az előkertből felvezető lépcsőn keresztül elérhető, innen egy nagy alapterületű aulába vezet, mely a századforduló villáira jellemző elegáns légkört idézi. Az aulából nyílik a reprezentatív lépcsőház, az irodahelyiségek, a teakonyha és mellékhelyiségek blokkja. Az aulában kapott helyet a recepció mellett összesen nyolc irodahelyiség, amelyből hat az Andrássy út felé kettő pedig az oldal- és hátsókertre néz. Az egyes irodahelyiségek önállóan megközelíthetők. Az Andrássy út felé néző, középső irodahelyiségből egy elegáns tágas terasz is nyílik. A földszint megközelíthető az ellentétes oldalon lévő oldalkertből is. Ez a bejárat a teakonyha és a mellékhelyiségek előterébe nyílik, amelyből közvetlenül megközelíthető a pince, a földszint, az első emeletet és a padlásteret összekötő csigalépcső is.
Az első emelet megközelíthető mind a főlépcsőházból, alaprajzi elrendezése hasonló a földszintéhez, annyi eltéréssel, hogy a vizesblokk helyén irodaterületeket alakítottak ki, míg az épület földszintjének északkeleti végében lévő irodahelyiség felett építették ki a mellékhelyiségeket és vizesblokkot, illetve a szélfogó-előtér feletti területen irodahelyiség található az első emeleten.
A tetőtérben kialakítható nettó terület megközelítőleg 115 m2. A pince vagy szuterént raktárterületként, szociális blokként szolgáltak, valamint itt helyezték el az épület fűtéséhez és hűtéséhez szükséges gépészeti berendezéseket.
Az első emeleten található egy megközelítőleg 2 m2-es nagyságú mennyezeti terület, ahol rekonstruálták az eredeti színes freskó festését.

Ne maradjon le egy igazán kedvező vételről!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020