hirdetés
Budapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteresBudapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteres
Budapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteres
98 000 000 Ft544,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteres
Budapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteres
98 M Ft
544,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 575 5044
ReferensHomexpress Ingatlaniroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó sorház

Budapest eladó sorház, Táborhegy, Táborhegyi út, 180 négyzetméteres

180 m2alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
200 m2telekméret

Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Az Eurocenter felett Táborhegyen, 2004-ben épült triplakomfortos, 180 négyzetméteres sorházat kínálunk eladásra, saját 200 négyzetméteres kerttel.
A ház műszakilag és esztétikailag is kiváló állapotban van.
Az ingatlan egy felső kategóriás környezetben található. Kifejezetten praktikus elosztása van. A házba belépve egy előszobába érkezünk. Baloldalt a lenti fürdőt találjuk és a kamrát, velünk szemben pedig a társasági életre, akár nagyobb család fogadására is alkalmas, hatalmas nappali. A nappaliból közelíthető meg a konyha is, valamint ebből a helyiségből tudunk lemenni az alsó illetve a felső szintre is.
A felső szinten négy külön bejáratú hálószoba került kialakításra, ezen kívül egy gardrobe, valamint egy kellemes méretű sarokkádas fürdőszoba.
Az alsó szinten, van egy külön mosókonya, egy gépészeti helyiség itt található a víztározós cirkó kazán. Ezen kívül itt ki lett alakítva egy irodahelyiség és egy külön welness részleg. A welnesshez egy beépített jakuzzi, egy szauna és egy hidromasszázs zuhanyfülke tartozik. Ezen felül a többi felszerelés is tárgyalási alap lehet.
A kert, folyamatosan kertésszel karbantartott, ahogy a képek mutatják, igen reprezentatív. Itt található egy külső Jakuzzi, egy külső konyha, egy kiülős rész, valamint egy sütögető.
Be van továbbá építve, több klímaegység is.
Tartozik hozzá tovább egy külön, zárt garázs, ahova nagyobb méretű gépjármű is elfér, valamint az udvarban egy beállóhely.
A belváros zajától távol van, de a fonódó villamos valamint az egyes villamos és a helyi buszok is sétatávolságra vannak. Autóval pedig percek alatt be lehet jutni.
Vevőink számára a közvetítés ingyenes!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018