Budapest, VIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
46 150 000 Ft
325 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
46,2 M Ft
325 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 629 7979
ReferensGalavics Andrea
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

142 m2alapterület
4szoba
Új építésű
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk Budapest XVIII. kerületében /Ganztelepen/, kertvárosi övezetben, barátságos, családias környezetben egy kétlakásos társasházat. Fráter Lóránd utca 52. szám alatt.
CSOK igényelhető.
Az épület saroktelken épül így teljes szélességű utcafrontok vannak és saját telekrésszel és kizárólagos használati joggal rendelkeznek. Lehetőség van szerkezetkész állapotban való átadásra is értékegyeztetéssel.

A duplakomfortos, kétszintes épületek földszintjén nappali-étkező, konyha-kamra, épített zuhanyzós fürdőszoba,2 db WC, háztartási helyiség és garázs áll rendelkezésre.
Az erkélyes emeleti szinten tágas közlekedőből nyílik a három szoba, káddal és épített zuhanyzóval ellátott fürdőszoba, különálló WC, illetve kazán helyiség, valamint gardrób teszi kényelmessé a család életét.
Az építkezés elkezdődött. Tervezett befejezés 2018 IV. negyedév.A vevőnek lehetősége van a válaszfalak elrendezésének változtatására.
A falak pasztellszínben, a burkolatok 3.500Ft/M2 értékig választhatóak . A szaniterek és szerelvények a részletes műszaki tartalomban leírt összeghatárokig választhatók, valamint egyedi igények és elképzelések is megvalósíthatóak ár-érték kompenzációval.

A ház téglából épül, extra 18 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, 6 légkamrás, dupla üvegezésű, műanyag nyílászárókkal, távvezérlésű motoros garázsajtóval, elektromosan vezérelt kerítés kapukkal, a ház homlokzati burkolatával harmonizáló, utcafronti, rusztikus téglakerítéssel deszka betétekkel.
Fűtést- valamint a fürdő meleg vízellátást épületenként egy kondenzációs kombi cirkó gázkazán és meleg víztároló biztosítja. A hőérzet komfortjáról télen padlófűtés illetve radiátorok gondoskodnak. Nyáron a lakások hűsítését a szintenként egy-egy ajándék klíma készülék szolgáltatja.
Elektromos áram és kábel TV földkábelen kerül bevezetésre.
B épület telekhányad 248 m2
Kulcsrakész ár: B épület :46,15 M Ft

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018