hirdetés
Eladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobásEladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobás
Eladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobás
140 000 000 Ft466,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobás
Eladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobás
140 M Ft
466,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 575 5044
ReferensHomexpress Ingatlaniroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Eladó ikerház, Budapest, Remetehegy, Haránt köz, 7 szobás

300 m2alapterület
7 szoba
állapotú
600 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Remetehegyen eladó egy 5 szintes, akár 2 vagy 3 külön lakásra bontható ikerház fél.
Az ingatlan körülbelül 300 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik (valamivel több mint 300).
Szintenkénti elosztása:
Alagsor: Itt található a gépészet, a nagy teljesítményű mechanikus kazánnal. A hátsó kert innen, illetve az első kertből közelíthető meg. Itt található továbbá egy dolgozószoba egy fürdőszoba, valamint egy nagyobb méretű tárolóhelyiség.
Alsó földszint: Az előszobába lépve találjuk a lépcsőt, amely felvezet az emeletre, valamint innen nyílik egy fürdőszoba mosdóval és egy hálószoba, tovább haladva pedig egy tágas nappali, terasszal.
Földszint: Itt található szintén egy előszoba rész, ahonnan egy külön mosdóba, konyhába (ahonnan egy kamra nyílik), majd egy nappaliba léphetünk.
Tetőtér: A tetőtérbe érkezve egy közlekedő részen találjuk magunkat, innen nyílik minden helyiség (két szoba, az egyikhez terasz is tartozik, és egy fürdőszoba, valamint tároló részek).
Padlástér: A tetőtérből lépcső vezet a padlásra, ahol egy tágas szoba található terasszal és tároló részekkel.
Maga az ingatlan esztétikailag közepes állapotban van, amely jelentheti pl. a burkolatok esetleges cseréjét, egyéb modernizálást, festést. Műszakilag viszont minden vezeték, csőrendszer új.
A házból és a kertből is tökéletes panoráma nyílik a környező hegyekre. Különlegessége, hogy a kertben található medencéből is ugyanez a kilátás nyílik.
Pár perces sétával elérhető a 65-ös busz megállója, amellyel eljuthatunk a Kolosy térig, valamint a Bécsi útig, így a fonódó villamoshálózat is elérhető.

Vevőink számára a közvetítés ingyenes!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018