Eladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utcaEladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utca
Eladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utca
97 000 000 Ft480,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utca
Eladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utca
97 M Ft
480,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Eladó 4+1 szobás ikerház Széphalmon, Budapest, Tárkony utca

202 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
423 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti -57, 257, 64, 164 stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (964-os járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 846nm-es enyhén lejtős telken lévő ikerház 2003-ban épült. Az épület egy csendes mellékutcában található, de mégis közel van a buszmegálló. A téglaépítésű sátortetős épület földszint+kétszintes. Az épület alatt található a két garázs, valamint a kazánház, a tetőtér beépített. Az ingatlan összközműves. Az épület folyamatosan karbantartott, az építés óta nagyobb felújítást nem igényelt. A kert 45%-a tartozik ehhez a lakáshoz közvetlenül a ház mögött. A kertben találunk egy kis faházat, valamint kerti bútorokat, ahová jó időben kiülhetünk. A kert rendezett, gondozott, fákkal, bokrokkal beültetett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ikerházfél is háromszintes az utcától messzebb lévő, hátsó fele a háznak, mely az utcától lépcsősoron megközelíthető a telek lejtésének köszönhetően. Ez a fél akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas, jelenleg is így használják. A lakást megépítése óta folyamatosan karbantartották, igény szerint alakították, a konyhát az idén fejezték be és a szobákban friss a festés.
A kertből egy kis szélfogón keresztül lépünk be az előszobába, ahonnan ajtón keresztül érhetjük el a felfelé vezető lépcsőt, valamint innen mehetünk le a kazánházhoz is.
A házfél földszintjén található még egy különálló lakosztály, amely akár önálló garzonlakásként is használható, melynek szobája tágas, konyhája étkezésre is alkalmas, fürdőszobája praktikus, zuhanyfülkés, WC-s, bidés.
Az emeleti szinten az előszobából szembe nyílik egy félszoba, balra a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően világos, nagyméretű szoba. Szintén balra egy beépített szekrényekkel rendelkező közlekedőből érhetjük el a WC-t, valamint ennek a szintnek a konyháját, amely egy átadó ablakkal csatlakozik a mellette lévő emeleti szobához. A konyha használatát kamra segíti. A lakás legfelső szintjén egy külön WC, két szoba, valamint egy tetőablakos fürdőszoba került kialakításra. A nagyobbik szobához egy jól használható erkély is kapcsolódik, ahonnan élvezhetjük a panorámát a Hármashatár-hegy felé. Ez a szint is jól kihasználható, hiszen alig van 1,9m alatti terület. Az ablakok nagy része kelet, délkeleti tájolású, így a lakás világos, napfényes, valamennyi ablaka a kertre néz. A lakás kellemes, hangulatos, tág terekkel rendelkezik, könnyen bele lehet szeretni!
HÁZ MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete hivatalosan 174nm az erkéllyel, ezt növeli a garázs, valamint a kazánház. A földszint a szélfogóval együtt 56nm, az emelet 56,4nm, a tetőtér pedig 54,6nm, amelyet a 7nm nagyságú erkély nagyobbít.
Belmagasság: 2,87m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet a pincében elhelyezett gázkazán biztosítja. A felső szinteken padlófűtés szolgáltatja a meleget. A villany és a gáz egyedileg mért, a vizet egy főmérő alapján fizetik, de almérő alapján osztják meg. A lakók biztonságát riasztó, valamint képrögzítős kamerarendszer védi. Telefonvonal és internet kiépítés minden szinten biztosított. A kertben automata lámpákat szereltek fel.
TÁROLÓ:
Az ingatlanhoz tartozik egy 3,5x3,5m nagyságú tároló.
PARKOLÁS:
A parkolásra az épület alatti garázsban van lehetőség, amelynek kapuja távirányítással vezérelhető. További autók tudnak parkolni a ház előtti közterületen.
Irányára: 97 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018