Panorámás
Eladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteresEladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteres
Panorámás
Eladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteres
189 500 000 Ft
577,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteres
Eladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteres
189,5 M Ft
577,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 241 9910
ReferensNémeth Gábor
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó ikerház, Budapest, Csatárkán, 328 négyzetméteres

328 m2alapterület
3 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
516 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületének egyik villanegyedében épült az ingatlan. Közelben bevásárló központ, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, posta és egyéb szolgáltatások is megtalálhatók. A környék kikapcsolódásra is több lehetőséget kínál, csak úgy a természetben, mint zárt, de igényes környezetben kívánjuk eltölteni szabadidőnket. Az utca kimondottan csendes, nyugodt.
HÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű ikerház 1986-ban épült. Az 516 nm alapterületű telken a kornak megfelelő legmagasabb igényességgel jártak el az építés során. A hely, illetve a telek adottságait a lehető legjobban kihasználva, az itt élők kényelmét és életszínvonalát tökéletesen kiszolgálja az épület.
A 328 nm-es ingatlan a különleges tereknek köszönhetően meglehetősen fényes és vidám hangulatú. A telek adottságainak köszönhetően a garázs, illetve kiszolgáló helyiségek mellett a lakótér 3 szinten, szinteltolásokkal került elhelyezésre. A garázsban 2 autó kényelmesen elfér. Ezen a szinten található még két nagy méretű helyiség, melyek a nagy ablakok miatt megfelelő mennyiségű természetes fényt kapnak, így akár fitnesz helyiségként, akár dolgozó, vagy személyzeti szobaként is használhatók. Aki a bort kedveli, az biztosan örül az épület adottságait remekül kihasználóan erre a célra kialakított majd' 10 nm-es pincének is. Itt kapott helyet még a gépészház, a háztartási helyiség is, valamint egy kényelmes fürdőszoba. Innen felfelé haladva a bejárati szintre érkezünk, ahol a konyha, az étkező, egy nagy mérető gardrób is helyet kapott egy kisebb fürdőszobával együtt. Tovább haladva a csodás panorámát nyújtó nappaliba, valamint a jelenleg gardrób szobaként funkcionáló szoba található egy közel 6 nm-es fürdőszobával. Még egy szintet feljebb haladva érkezünk az igazán impozáns, közel 40 nm-es nappali szintjére. Itt, illetve a szinteltolással emelt részen még két szoba, egy fürdőszoba, egy kis erkély, illetve a nappalihoz tartozó 9 nm-es terasz kapott helyet. Innen feljebb a legfelső szintre, az elegáns 35 nm-es, jelenleg hálóként használt szobába jutunk, ahonnan a közel ekkora terasz semmihez sem fogható luxusélményét élvezhetjük. A teljes kényelmet és nyugalmat az itt elhelyezésre került szauna és modern fürdőszoba teszi igazán tökéletessé.
Az épület 2007 évben új. 10 cm-es dryvit külső szigetelést, valamint új kondenzációs kazánt kapott, 2 évvel ezelőtt pedig a teraszok kaptak speciális, 15 cm-es szigetelést, a teljes komfortérzet tökéletesítése céljából.
INGATLAN MÉRETEI:
Teljes méret: 328 nm
- alsó szint: 109,8 nm
- földszint: 77,4 nm
- első szint: 84,3
- felső szint 70,6
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és meleg vízellátást kondenzációs (gáz) kazán biztosítja. A lakáson kívül, a kerti vízhasználat mérését könnyítendő un. locsolómérő is felszerelésre került.
KÖLTSÉGEK:
- Fűtés: A leghidegebb hónapokban is csupán 60.000,- forintos gázszámlára lehet számítani.
- Áram: bár ez fogyasztás függő, de a szauna használattal is csak 11.000,- forintot éri el a fogyasztás.
PARKOLÁS:
A garázson kívüli két autó elhelyezése mellett parkolásra a ház előtt térkővel kialakított részen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.
Irányár: 189,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019