Budapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobásBudapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobásBudapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobásBudapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobásBudapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobásBudapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobás
Budapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobás
42 000 000 Ft350 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobás
Budapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobás
42 M Ft
350 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 699 2881
ReferensDoszpod Márta
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapesti családi ház eladó, Nagytétény, 5 szobás

120 m2alapterület
5 szoba
felújítandó
1221 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A XXII. kerület szélén, csendes, nyugodt környezetben kínáljuk eladásra ezt a 120 nm-es, 2 generációs családi házat 1220 nm-es telekkel.

A ház alsó szintje 65 nm, téglából építették 1958-ban. Itt egy előtér, egy előszoba, két szoba, konyha, kamra és fürdő-WC található. Az emeletre vezető lépcsőt most az egyik szobában helyezték el, de ez igény szerint áthelyezhető. A feljáró kiépítésére a ház mögé épített nyári konyha felől is lenne lehetőség. Az emeleti rész, amit 1986-ban építettek rá, jelenleg 55 nm. Ezen a szinten egy nappali, két szoba és fürdő+WC került kialakításra. A házhoz csatlakozó nyárikonyha, illetve garázs fölötti, további 33 nm-es padlástér még szintén beépíthető. Mindkét szint felújítást igényel.
A ház fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánról egyaránt megoldható, a földszinti szobákban egy cserépkályhát is beépítettek. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Az ingatlan hátsó részén áll egy garázs és egy nagyobb méretű tároló, ez az épület korábban műhelyként funkcionált. A családi ház további melléképületekkel az ingatlan első részén helyezkedik el. A telek megosztható.

Nagycsaládosoknak kiváló lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, boltok és orvosi rendelő a közelben. Az M0-ás felhajtó autóval néhány perc.

Az ingatlan összközműves.

I. ár: 42.000.000 Ft

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018