420 000 000 Ft
654,2 E Ft/m2
  • Térkép
420 M Ft
654,2 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 241 6848
magánszemélyKovács Kata
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 10+1 szobás családi ház Budapest, Rácz Aladár út

642 m2alapterület
10 és fél szoba
állapotú
tégla építésű
945 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

FONTOS ÖN SZÁMÁRA A NYUGALOM, A CSEND, AZ INTIMITÁS ÉS AZ ÁTMENŐ FORGALOM HIÁNYA? Az eládásra kínált netto 642 m2-es ház ezt biztosítja Ön számára.

Az ingatlan a XII. kerület Széchenyi-hegy Rácz Aladár utcájában található. A zsákutca utolsó háza, mellette üres telek és az erdő fekszik.

A 642 m2-es négyszintes (garázsszint + három emelet) lakóház 2001-ben épült hagyományos építési technológiával. A vasbeton vízszintes teherhordó szerkezettel, tégla függőleges teherhordó szerkezettel és vasbeton koporsó tetőszerkezettel készült épületben jelenleg két lakás került kialakításra. A földszint és emeleti lakórész egy belső kétszintes lakásként használható és a tetőtéri egyszintes lakás szintén önálló lakásként használható. Az épület úgy lett kialakítva, hogy bármikor három önálló lakást, azaz szintenként egy lakást lehet kialakítani.

Az épület bejárata az utcáról terméskő lépcsőn lefele haladva érhető el, teremgarázsába az utcáról fűtött gépkocsilehajtón keresztül juthatuk le. A fűtetlen, vasbeton lépcsős lépcsőház a garázstól a legfelső emeletig biztosítja a szintek közötti közlekedést, szintenként nyílik bejárat a lakásokba.

Jelenleg a házban található egy négy autó befogadására alkalmas 146 m2-es teremgarázs és tárolóhelyiség, egy belső kétszintes, kertkapcsolatos netto 220 m2-es lakás plusz összesen 46m2 terasz a lakóház földszintjén és I. emeletén. A kétszintes lakás beosztása: 1 db amerikai konyhás nappali étkezővel, 6 db szoba, 3 db fürdőszoba és 5 db tároló.

A II. emeleten található egy külön bejáratú netto 110 m2-es lakás 14 m2-es terasszal és kizárólag ebből a lakásból megközelíthető 106 m2-es tetőterasszal. Beosztása: 1 db amerikai konyhás nappali, 2,5 db szoba, 1 fürdőszoba, 1 db wc/mosdó mosókonyhával és 1 db tároló. A lakás nem tetőtéri hanem teljes értékű lakás, nincsenek döntött tetőtéri ablakok.

A lakóház jelenlegi szoba kialakítása:
2 db amerikai konyhás nappali étkezővel
8, 5 db egyéb szoba (hálószoba, dolgozószoba, tv szoba, fitness/szaunaszoba)
4 db fürdőszoba (3 kád, 4 zuhanyzó, 4 bidet, 5 wc)
1 db mosdó/mosókonyha
6 db tároló/gardrób

A három lakószint alaprajzi elrendezését tekintve nagyban hasonlít egymáshoz, csupán néhány helyen került sor eltérő kialakításra.

A földszinten –a szauna-és fitness szoba kivételével- minden helyiség minőségi mázas kerámialappal burkolt. A falak vakoltak és festettek, a fürdő és a konyha egy részén csempeburkolattal ellátottak. Az emeleti, illetve tetőtéri lakás helyiségeinek padlóburkolata csaphornyos, lakkozott parketta, fürdőszobáiban, amerikai konyhás nappalijában és közlekedőkben nagyméretű kerámia padlólap.
Az épület fűtését, illetve használati melegvizet a minden egyes szinten elhelyezésre került, Vaillant tipusú, melegvíz- tároló bojlerrel kombinált gázkazánok biztosítják. A hőleadás a nappali helyiségekben padlőfűtéssel és padlóba épített radiátorokon keresztül, a többi helyiségben lapradiátorokkal és törölközőszárítő radiátorokkal történik. A légkondícionálásról a nagyobb helyiségekben felszerelt split klimaberendezések gondoskodnak.

Extrák: szauna, épített kandallók, riasztó, video kaputelefon, automata öntozőrendszer, TV szoba beépített fali csővezetékkel, fűtött gépkocsi lehajtó, beépített szekrények a lakásokban és a garázsban.

A ház többféle élethelyzetre nyújt megoldást, úgy mint:
• ideális lehet egy nagyobb család számára, ahol a nagyszülők, vagy fiatal felnőtt gyermekek külön lakásban lakhatnának, de a család együtt egy házban élhetne
• lehetőséget nyújthat a ház új tulajdonosának, hogy egy házon belül legyen otthona és irodája vagy kiadásra szánt lakása
• befektetők számára ideális lehet, hogy kiadásra szánt lakásai egy házon belül találhatók
• szintén befektetők/beruházók számára kiváló lehetőség lehet, hogy átalakítás/korszerűsítés után könnyen kialakítható a házban 3 db közel egyforma alapterületű lakás eladás vagy bérbeadás céljából.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 4. emelet
  • terasz: 167 m2
  • parkolás teremgarázs beálló

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020