hirdetés
Budapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utca
Hirdetés
Budapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utcaBudapest, XII. kerület Moha utca
Budapest, XII. kerület Moha utca
240 000 000 Ft378,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Moha utca
Budapest, XII. kerület Moha utca
240 M Ft
378,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
30 577 3010
ReferensKult Evelin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest, XII. kerület Moha utca

634 m2alapterület
6 szoba
állapotú
1836 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A panorámás, 1836 m2-es telek a Széchenyi-hegy déli lejtőjén természetvédelmi övezet határán, Csillebércen helyezkedik el.
A legfelső szinten található a garázs, valamint 1 fürdőszoba, 1 külön zuhanyzó és 3 hálószóba(klimatizáltak). A belső ajtók trópusi faburkolásúak, két hálószoba gardróbbal ellátott, a belső terek igényesen kialakítottak.
A második szinten van a 91 m2-es, egy légterű nappali, étkező, konyha, konyha mellett kamra, 1 szoba külön gardróbbal és fürdőszobával, valamint előszoba, gardróbbal és külön mosdóval, WC-vel.
A padló burkolatok márvány, gránit, a szobában trópusi fa, az ajtók szintén trópusi faburkolatúak.
A lift az első és a második szinten üvegajtós. A konyha teljesen felszerelt (beépített mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő, programozható elektromos sütő, szagelszívó).
A nappaliban fatüzelésű kandalló, a nappaliból kilépve 15 m2-es, panorámás terasz van.
A szobában található az épületfelügyeleti rendszer számítógép központja, az internet és telefonközpont, a külső kamerahálózat központja a riasztóközponttal együtt.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018