Eladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, BudapestEladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, Budapest
Eladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, Budapest
209 000 000 Ft
836 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, Budapest
Eladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, Budapest
209 M Ft
836 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 941 4510
ReferensOláh Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház, Máriaremetén, Budapest

250 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
800 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Máriaremetén egy gyönyörű, full extrás családi ház panorámával.

Az ingatlanba lépve az előszobába érkezünk, ami egy gyönyörű , tágas amerikai konyhás nappaliba vezet. A nappaliból a teraszra  jutunk , ahonnan gyönyörű a panoráma. A földszinten található még egy hálószoba és egy ehhez tartozó fürdőszoba, ahol egy szauna is bevan építve a napi kikapcsolódás érdekében. Az emeleten három hálószoba található gardrób helyiségekkel, tágas fürdőszobával, zuhanyzóval és egy mosókonyhával. A ház kíváló minőségű anyagokból lett felépítva, nagyon figyelve az apró részletekre is.

EXTRÁK:
Az épület fűtését-hűtését hőszivattyú biztosítja a jelenleg legmodernebb technológiával. Az ablakok teljes sötétítéséte érdekében a ház zsaluziával van felszerelve. A telek nyugati tájolású, reggeltől sötétedésig napsütés éri a házat. A zárt garázs 2 autónak biztosít helyet.
A közlekedés kiváló, a Széll Kálmán tér átlagosan 25-30 perc alatt elérhető. Közelben többféle bevásárlási lehetőség, többek között a Széphalom Bevásárlóközpont, ahol több bank is található.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018