Budapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utcaBudapest, II. kerület Kokárda utca
Budapest, II. kerület Kokárda utca
155 000 000 Ft430,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Kokárda utca
Budapest, II. kerület Kokárda utca
155 M Ft
430,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest, II. kerület Kokárda utca

360 m2alapterület
4 szoba
állapotú
858 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSODÁLATOS LEHETŐSÉG A FRANCIA ISKOLA KÖZELÉBEN!
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Máriaremete patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti (57-es, 257-es). A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Természetesen több iskola, óvoda is van a közelben, ahogy az orvosi rendelő is gyorsan elérhető. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A családi ház 1993-ban épült egy 858nm nagyságú, enyhén lejtős telken. A ház alsó szintjén garázs, finn szauna és egy uszoda is helyet kapott, felette két lakószintet találunk. A ház körüli kert gondozott, intim, kiváló kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. A kert állandó szépségét öntözőrendszer is biztosítja.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlanban egy lakás került kialakításra, amely megépítése óta felújítást még nem igényelt. Új tulajdonosa is a birtokba vételt követően azonnal beköltözhet, átalakítást csak abban az esetben kell eszközölnie, ha ízlésvilágához még jobban formálni szeretné. A lakás hangulata, tágas terei igazán kényelmes otthont nyújthatnak szinte bármely korosztálynak, nagyobb családnak is.
A ház alsó szintjén kényelmes, fűthető, kétállásos, garázs, mellette egy csodálatos medence található. A medence kialakítása, felszereltsége magán hordozza annak minden nyomát, hogy profi vízilabdás építtette. Külön kazáról biztosított a fűtése, könnyen kezelhető, elektromos a fedésének biztosítása, kényelmes a belépés és a mélysége, hossza kiváló az úszásra. Ezen a szinten helyet kapott még egy kétszemélyes finn szauna és egy kisebb fürdőszoba, valamint a kazánhelyiség. Ez a szint megközelíthető a kertből is és a garázsból is. A többi szint megközelítését egy hangulatos, sokablakos, belső lépcsőház biztosítja.
Az alsó lakószint a telek emelkedésének köszönhetően hátrafelé ugyancsak kertkapcsolatos. Ezt kihasználva az impozáns, kandallós nappalihoz egy igen jól kihasználható, intim terasz csatlakozik. Az étkezős konyha ugyancsak közvetlenül nyílik a teraszra is, ami egyszerűvé teszi az azon való étkezést, vendégséget. A konyha használatát nagyméretű, ablakos kamra is segíti. A szinten található még egy mosdó, WC és a háztartási helyiség, ami szintén jól használható, praktikus. A szint kisebbik teraszára a közlekedőből léphetünk.
A felső lakószint három nagyméretű szobának, két fürdőszobának és egy gardróbnak ad helyet. A legnagyobb szoba egy igazi budoár: teraszos, nagy gardróbos és hatalmas fürdőszoba egészíti ki. Ennek a szintnek is igen jó a kihasználhatósága, hiszen a legkisebb belmagasság sem alacsony, nem vesz el a térérzetből.
HÁZ MÉRETEI:
A beépített alapterület 359,2nm, amiből az alsó szint 113nm. Itt a medence 47nm, a garázs 35,9nm nagyságú. Az alsó lakószint 111,4nm + 27,3nm terasz, nappalija 51nm, míg az étkezős konyha 25,9nm. A felső szint 99,6nm + 7,9nm terasz. Itt a szobák 26nm, 15,2nm és 14,8nm nagyságúak, a külön „kis lakosztály" egyben 53,6nm.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A házban kombi cirkókazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, a medencének külön kazánnal fűthetjük a vizét. A köves helyiségekben padlófűtés került kiépítésre. Kiépített a riasztórendszer, a kertben az öntözőrendszer.
PARKOLÁS:
A parkolásra két autó számára a garázsban van lehetőség, de a telken és előtte további autók állhatnak.
Irányára: 155 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018