Budapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utcaBudapest, II. kerület Bátori László utca
Budapest, II. kerület Bátori László utca
85 000 000 Ft809,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Bátori László utca
Budapest, II. kerület Bátori László utca
85 M Ft
809,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest, II. kerület Bátori László utca

105 m2alapterület
4 szoba
állapotú
720 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben, Erzsébettelek városrészen épült. A hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomás gyalog is megközelíthető tíz percen belül, ahonnan mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely. Bevásárlási lehetőségként akár a Hűvösvölgyben felújított CBA vagy a Hüvi Szolgáltatóház, akár egy kicsit beljebb lévő STOP- shop kínálkozik. A környéken több iskola, óvoda is van, ahogy az orvosi rendelő is gyorsan elérhető.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház egy enyhén lejtős, 720nm nagyságú telken helyezkedik el. Az épület 1943-ban épült, masszív alapokkal, 42cm-es külső falakkal. A ház részben alápincézett, valamint a manzárdtető alatt beépíthető a tetőtér, megnövelve ezzel a jelenlegi lakóteret. Az ingatlanhoz közel került megépítésre külön építményként a garázs, melyben egy autó parkolására nyílik lehetőség. A csatorna jelenleg nincs bevezetve a telekre, az utcában található, így rákötéssel a telek összközművessé tehető. A ház közepes állapotú, így több lehetőséget is rejt magában, hiszen a jelenlegi épület felújításával vagy lebontásával is egy csodálatos élettér alakítható ki a telken. A jelenlegi épület utólagos vízszigetelését nemrég oldották meg, így kiváló alapot képez a felújításra. A kert gondozott, rendezett, kellemes hangulatú, alkalmas szabadtéri kikapcsolódásra, lazításra.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az épületet az utcáról kerti úton közelíthetjük meg. A bejárat az épület hátsó oldalán található, amit néhány lépcsőn felfelé haladva érhetünk el. A ház földszintjén egy fedett előtérből az előszobába léphetünk be, ahonnan a lakás összes helyisége megközelíthető. A bejárattól balra először a külön WC, majd a ablakos fürdőszoba közelíthető meg, mely utóbbi káddal, mosdóval felszerelt, továbbá itt került kialakításra a mosógép csatlakozása is. A fürdőszoba után szintén a bal oldalon találjuk a gáztűzhellyel, szagelszívóval ellátott tágas konyhát, melynek használatát kamra segíti, ahol a padlásfeljáró is található. Az előszoba végéből balra nyílik a jelenlegi nappali, melyet egy kétszárnyú ajtó köt össze a másik szobával, melynek külön bejárata a bejárati ajtóval szemben, az előszobából nyílik. Szintén az előszobából nyílik a jobb oldalon a lakás másik két szobája.
Az egész lakás kellemes, jól kihasználható, világos, körbe napozott terekkel rendelkezik. Némi ráfordítás után egy a mai kor igényeinek megfelelő, barátságos otthon alakítható ki a jelenlegi épületből, amely csendes, nyugodt környezetben, jó levegőn várja új tulajdonosát, panorámával a Hárs-hegyre és Hűvösvölgyre. Az alapok megfelelő lehetőséget biztosítanak egy tetőtéri rész kialakításához is, ahonnan még szebb kilátásban gyönyörködhet a leendő tulajdonos.
HÁZ MÉRETEI:
A ház alapterülete 105nm. A két pincerész kb. 17nm és 20nm nagyságú, amelyeket fal választ el egymástól és két külön lépcsőn, külön bejárattal érhetőek el. A lakásban a szobák 24nm, 20nm, 12,5nm, 12,1nm, a konyha 12nm, az előszoba 11nm, a fürdő 6nm, az előtér 4nm, a kamra 2.5nm, a külön WC 1nm nagyságú.
Belmagasság: 2,66m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést a pincében elhelyezett gázkazán adja, valamint alternatív megoldásként egy vegyes tüzelésű kazán is biztosíthatja. A meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett villanybojler szolgáltatja. Az ablakokra redőnyöket szereltek. A lakók biztonságát riasztó, valamint a nyílászárókra szerelt rácsok védik.
KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan rezsiköltsége igen alacsony, a legutolsó használat alapján havi kb. 40ezer Ft körül alakult.
PARKOLÁS:
A parkolásra a kertben lévő garázsban illetve előtte a kocsibeállón nyílik lehetőség.
Irányára: 85MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018