Eladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobásEladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobás
Eladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobás
16 900 000 Ft
89,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobás
Eladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobás
16,9 M Ft
89,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Békéscsaba, 4+2 szobás

189 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
534 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 2998
Békéscsaba első kerületében eladó egy 190 nm-es, kétlakásos családi ház, külön mérőórákkal. Hőszigetelt téglaépület, korszerű nyílászárókkal.
Irányár: 16,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a belváros első kerületében, a Lencsési lakótelep és a Lidl közelében található, az 1982-ben épült családi ház. 2000-ben újították fel a tetőszerkezetét, 2008-ban pedig a külső homlokzatot, mely hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A nyílászárókat teljes körűen korszerű, hőszigetelt ablakokra cserélték. A tetőteret 1986-ban építették be, melyben egy egész és egy félszoba, valamint egy WC mosdóval került kialakításra, a padlástér beépítetlen tereiből pedig nyílik két tárolóhelyiség. A földszinten van két egész szoba, főzőfülke, ebédlő, spájz, és egy fürdőszoba WC-vel, előszoba, közlekedő. A fűtés radiátoros, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal. Egy korábbi építési időszakból megmaradt 60 nm-es vályog falazatú épület is található a főépület mellett, amit 2011-ben újítottak fel. Alászigetelték, újraburkolták, új nyílászárókat építettek be. Itt is központi fűtés van, vegyes kazánnal. A második lakás külön mérőórákkal, és az udvarról külön bejárattal, és még egy elkerített saját pihenőkerttel is rendelkezik. Ebben a lakrészben is van egy egész, és egy félszoba, főzőfülke, spájz, ebédlő, fürdő, külön WC, és előszoba. A déli, délnyugati fekvésű régi épület előtti szélvédett, napos veranda, kiválóan alkalmas teregetésre, de hangulatos pihenőhelyül is szolgálhat nyári estéken. Az udvaron három gépjármű beállására alkalmas fedett szín, és egy műhely és egy tárolóhelyiség is áll. Az utca másik oldala nincs beépítve, így az emeleti ablakokból nagyon messzire el lehet látni, és igazán szép kilátás nyílik a közeli rétekre, a környező városrészre. Ha Békéscsabán, központhoz közel, mégis csendes helyen, a természet közelében szeretne élni, tekintse meg! Két-három generáció zavartalan együttélésére ideális otthon. Itt biztonságban érezhetik magukat az idősebb szülők, az udvari elhelyezkedésű, kisebbik lakrészben, a gyerekeik, unokáik közelében. A kisebbik lakás több célú felhasználásra alkalmas, így azoknak is ajánljuk a figyelmébe, akiknek valamilyen vállalkozásra, raktározásra, hobbi tevékenységre alkalmas épületre van szükségük, amellett, hogy családi házat is keresnek.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018