hirdetés
Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres
Hirdetés
Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteresBátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres
Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres
2 490 000 Ft38,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres
Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres
2,5 M Ft
38,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9731
ReferensTakács Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Bátaszéki családi ház eladó a Deák Ferenc utcában, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
3 szoba
378 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom a képeken látható Bátaszék, Deák Ferenc utcában található felújításra szoruló családi házat. A ház egy 378 négyzetméteres telken található, az utcafronti ház mögött. A házat az 1949. évben építették vályogtéglából. Az ingatlanban található 3 szoba és egy konyha , kamra, továbbá egy 10 éve készült zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel. A ház alacsony belmagassággal épült, ezáltal gazdaságosan fűthető a helyiségekben elhelyezett konvektorokkal. A nyílászárók régiek, de redőnnyel ellátottak. A házba minden közmű bevezetésre került, de az új tulajdonosnak a közművekkel új rákötéseket kel kezdeményezni.
Ajánlom a házat olyannak, akit nem zavar ha a szomszédon keresztül közelíti meg az otthonát, és lehetőséget lát ebben a régi, de barátságossá tehető kis házikóban.

Kérem hívjon bizalommal, szívesen válaszolok a kérdéseire, és amennyiben az anyagi lehetősége is engedi, akkor szívesen megmutatom Önnek ezt a házikót.

Eladó családi ház Bátaszéken. OC H344260.

  • gáz (konvektor)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018