Balatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteresBalatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteres
Balatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteres
89 000 000 Ft
556,3 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Balatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteres
Balatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteres
89 M Ft
556,3 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 610 1092
ReferensNovák Emese eladó ingatlanok
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Balatonőszödi családi ház eladó a Hullám utcában, 160 négyzetméteres

160 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
546 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Azonosító: 474

Gyönyörű, rendezett környezetben, a Balatonparttól mindössze 50 méterre új építésű mediterrán nyaralóvilla eladó.

A visszafogottan elegáns, mediterrán nyaraló villa, a gyönyörű Balatonőszödön, a csend és nyugalom partján fekszik. A villa a balatonőszödi luxus Hullám Üdülőparkban található, nagyon igényes, kulturált környezetben. Az üdülőpark központi privát strandja 200 méterre fekszik a háztól. A ház kívül-belül elegáns, akár nyaralóként, nyári rezidenciaként, akár befektetésnek is kitűnő választás.
Az eladó balatoni nyaraló 2 szintes, 2001-ben épült, 38 cm vastag téglából 10 cm szigeteléssel. A balatonparti nyaraló lakóház minőségben épült, Külső-belső kialakítása, burkolatai, a felhasznált anyagok, nyílászárók, szaniterek, a beépített bútorok mindegyike kiváló minőségű.
A déli parti eladó nyaralóház alsó és felső szintje összesen 160 négyzetméter. A nyaraló alsó szintjén tágas amerikai-konyha nappali, hálószoba, fürdőszoba található. A nyaraló emeletén egy társalgó valamint 2 hálószoba, és 2 fürdőszoba szolgálja a kényelmet. A balatonőszödi villa emeleti szobáiból és fedett teraszáról láthatjuk a közelben hullámzó Balatont. A tágas, ízléses nyaralóvilla nappalijából a naprolóval árnyékolható tágas, fedett teraszra léphetünk, melyet csodálatos zöld környezet vesz körül.
A vételár a teljes berendezést tartalmazza. A ház összközműves, egész évben használható, fűtése távolról is vezérelhető gáz cirkó kazánnal megoldott, padlófűtéssel és radiátorokkal. Riasztóberendezése távfelügyeletre bekötve.
A vízközeli nyaraló kertje ápolt, magas tujákkal körülvett, fúrt kúttal, automata locsolóhálózattal ellátott.
kertje ápolt, locsolóhálózattal ellátott. A nyaraló villa kertjébe 2 autó állhat be automata kapun keresztül.
A Hullám Üdülőparkban a következő szolgáltatások elérhetőek:
Fűnyírás, kertészet, egész éves gondnokság, takarítás, hasznosítás, bérbeadás stb. A balatonparti lakóparkban nonstop portaszolgálat, recepció, parkosított saját strand, hatalmas napozóstég, büfé, gyermekcsúszdával, napágyak, bográcsozó, szalonnasütő-helyek, kőgrillek, játszóterek, ping-pong, bicikli-, vizibicikli-kölcsönzés stb, zárt terület, parkoló. Családoknak, horgászoknak, szörfösöknek is kitűnő!

A Hullám Üdülőpark magánstrandjának használati díja évi  230.000.-Ft+Áfa/év, ezen kívül egész évben gondnoksági, vagyonvédelmi, kertészeti, takarítási stb. szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018