Balatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladóBalatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladó
Balatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladó
260 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Balatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladó
Balatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladó
260 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 376 4189
ReferensHAUS-GRUND Ingatlaniroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Balatonalmádi 5+1 szobás családi ház eladó

190 m2alapterület
5 és fél szoba
Újszerű állapotú
2561 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyönyörű, panorámás, ősfás környezetben, minden luxust és kényelmet kielégítő igazi kisbirtokot kínálunk megvételre.
Az impozáns főépületen kívül egy vendégház, magas színvonalú grillterasszal, profi úszómedence, külön garázsépület felette napozóterasszal, fedett gépkocsi beálló szolgálja a mindennapok kényelmét és a pihenést.
A ház alsó szintjén egy előszoba, tágas és világos nappali- konyha- étkező, kamra, két hálószoba, egy fürdőszoba kapott helyet, valamint egy nagy terasz.
A felső szinten egy szép galériás, teraszos nappaliba érkezünk, amiből egy hálószoba, egy szoba terasszal, egy gardrób, mosdó + WC valamint egy fürdőszoba nyílik. A teraszokról gyönyörködhetünk a Balatoni panorámába, a tájba, a szépen gondozott kertbe.
A fűtés elektromos, padlófűtéssel történik, minden helység kiszakaszolható, valamint infrafűtés csatlakozó is található minden helységben.
Az ingatlan minden részére jellemző az igényesség, jó minőségű anyagfelhasználás, a gondosan kitalált részletek és mindehhez társul a csodás, nyugodt környezet.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018