hirdetés
Eladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobásEladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobásEladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobásEladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobásEladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobásEladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobás
Eladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobás
22 000 000 Ft215,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobás
Eladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobás
22 M Ft
215,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
70 466 2338
ReferensMagánszemély
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó, Bakonyszombathely, 3+2 szobás

102 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1993 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nyugodt csendes környezetben szeretne élni, ahol a család apraja-nagyja saját szobára lel?
Akkor ajánlom ezt a 102 m2 hasznos alapterületű barátságos házat,mely 1984-ben épült és 2012 augusztusában építésügyi ellenőr felügyelete mellett felújítottak.
A TETŐSZERKEZETteljesen egészében megújult. Nem csak HOMLOKZATI, de alagsori és padlásfödém szigetelést is kapott. A minőségi új műanyag NYÍLÁSZÁRÓK szúnyoghálóval és redőnyökkel vannak ellátva. Mindezeket energiatanusítvány is alátámasztja.
KÉT FŰTÉSI rendszer működik, gáz- és vegyes tüzelésű kazán. A melegvizet az alagsorban található 120 l-es gázboyler biztosítja. Az udvarban ásott kút is van. A családi ház elosztása nagyon PRAKTIKUS, a központi részben helyezkedik el az étkező, a szobák a közös helységből nyílnak, mind a 4 szoba külön bejáratú.
A wc és fürdőszoba (kád és zuhany) elkülönítve található. A konyha mellett kamra is helyet kapott.
A garázs és a pince a lakástból könnyen megközelíthető, így a hideg téli napokon is kényelmesen megoldható a fűtés.
A tehermentes ingatlan CSOK igénybevételére alkalmas.
Olyan ingatlant keres, ahol EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁT üzemeltetheti családjához közel, vagy hobbiját egy 90 m2-es volt asztalos műhelyben szeretné megvalósítani? Akkor ajánlatom Önnek szól. A MELLÉKépület/ MŰHELY ipari árammal (3*25 A) rendelkezik.
Bakonyszombathely község fekvése:
A Kisalföld és Bakony találkozásánál fekvő település jó megközelíthetőséget biztosít szinte minden észak-dunántúli nagyvárosba. Győr 35km, Pápa 40km, Mór 20km, Komárom 40 km, Tatabánya, Székesfehérvár 50-60 km. Budapest pedig 1 óra 10 perc alatt elérhető a közeli autópályán keresztül. Több KÖZVETLEN szerződéses BUSZJÁRAT biztosítja a munkábajárást a különböző MULTINACIONÁLIS CÉGEKHEZ.
A település humán szolgáltatásai és infrastruktúrája a mai igényekhez igazodtak. Óvoda, MODERN FELSZERELTSÉGŰ ÉS KIVÁLÓ SZÍNVONALÚ ISKOLA, háziorvos, fogorvos, gyógyszertár, védőnői szolgálat, pedagógiai szakszolgálat, ifjúsági és sportház, tornacsarnok, teleház és szociális gondozási központ működik. A község 2011-ben a "MAGYARORSZÁG FALUMEGÚJÍTÁSI DÍJ" elismerődíjat kapta meg.
A környéken lakók, vadász, horgász, kerékpározók szenvedélyüknek egyaránt hódolhatnak, hiszen a község kül-és belterületén egyaránt megtalálhatóak a kikapcsolódást biztosító természeti értékek, kastélypark , horgásztavak, gyönyörű erdők értékes vad- és madárállománnyal.
Ha felkeltettem érdeklődést kérem hívjon bizalommal, vagy keressen meg e-mailben!!!

  • CSOK igényelhető
  • komfortos
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018