144 990 000 Ft
953,9 E Ft/m2
145 M Ft
953,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kecskemét, cím nincs megadva

152  m2 alapterület
6 szoba
Új építésű
526 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ építésű prémium minőségben épülő családi ház!

Eladó Kecskeméten a VACSIKÖZBEN gondosan megtervezett nappali+4 szobás (+gardróbszoba), utcafronti garázzsal, 520 m2-es telken fekvő, teljesen körbekerített családi ház!A kivitelező a tervezésnél gondos odafigyeléssel hőszivattyús fűtésrendszer mellett 15 cm-es grafit homlokzati hőszigetelés és napelem kiépítés tervezett meg, így közel 0 rezsis otthon fog megvalósulni 2024. szeptemberére.

Az épület külső megjelenése abszolút a mai ízlésvilágnak megfelelően modern külső burkolatokkal, antracit nyílászárókkal, antracit elektromos redőnyökkel, automata garázskapuval, antracit bádogozással, és cserépfedéssel épül meg.Az elrendezésnél a 152 m2-en, földszinti hálószoba, földszinti tusolós fürdőszoba, cc 40 m2-es nappali-étkező-konyha, terasz kapcsolattal, kamra helyiség található, illetve a garázsból a lakótérbe is külön bejáraton jutunk be. Az emeleten további 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba és külön wc található!


AZ ÁR TARTALMAZZA az utcafronti modern, színezett kőkerítést, és az elválasztó kerítéseket is. A kiemelt műszaki tartalomnak megfelelően klímák kiépítését napelem, elektromos redőnyök, járdák és teraszok kialakítását is tartalmazza az ár!

ÚJ ÉPÍTÉSŰ kivitelezésekhez kapcsolódó állami támogatások igénybevételével vásárolhatja meg otthonát, kedvező feltételek mellett!

144990000 Ft

hirdetés
© 2018