24 900 000 Ft
276,7 E Ft/m2
24,9 M Ft
276,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Ercsi eladó családi ház, 3 szobás, 90 négyzetméteres

90  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
833 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ercsi a vasútállomáshoz közel jó szomszédok környezetében Eladó ez a 3 szobás, 90 nm-es, földszintes családi ház, egy 833 nm-es telken!



A házba a víz, villany, ipari áram, csatorna és a gáz be van vezetve. A falak téglából épültek, fagerendás födém és cserép borítású tető készült. A szobákban hagyományos parketta, a többi helyiségben járólap burkolat van. A fűtést gázkazán (vagy vegyestüzelésű kazán) radiátorokon keresztül, a melegvizet villanybojler biztosítja, melyek a pincében lettek elhelyezve. Két ablakot már kicseréltek műanyag nyílászáróra, a többi még gerébtokos ablak. A teraszt beüvegezték, lefedték, így egy zárt, de nem fűtött helyiséget kaptak.

A házhoz tartozik még 2 garázs, egyik szerelőaknával és több melléképület (régen állatokat tartottak itt. A kert locsolását saját kút biztosítja.



Helyiségek:

Nappali (20,5 nm), 2 hálószoba (2x18,9 nm), konyha (12 nm), fürdőszoba (5,6 nm), mellékhelyiség (1,6 nm) és egy zárt terasz (10,7 nm).

Buszmegálló, SPÁR üzlet és az állomás is csak 5 perc gyalog. A központban, iskola, művelődési-ház, óvoda, orvosi rendelő, további bevásárlási lehetőség.



Ercsi Budapesttől délre kb. 30 km-re, a Duna partján található kisváros. Jól felszerelt kisváros, iskolával, művelődési házzal, sportcsarnokkal, modern rendelőintézettel, üzletekkel. A város az M6-os autópálya mentén van, továbbá kitűnő kapcsolatokkal rendelkezik a környező nagyvárosok irányába (Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros, Érd, Százhalombatta), ahol további munkalehetőségek találhatók és ahol a nagybevásárlásokat is gyorsan elintézhetjük.

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



Szívügyünk az otthonod!



Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -


  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018