hirdetés
Eladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcábanEladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcában
Eladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcában
169 000 000 Ft444,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcában
Eladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcában
169 M Ft
444,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 733 7269
ReferensKovács Kornél
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 10 szobás Alcsútdoboz a Béke utcában

380 m2alapterület
10 szoba
110000 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

11 hektáros földterülettel, szigettel, horgászházzal rendelkező halastóval, erkélyes, teraszos, medencés, zöld lugosos, pagodás - kerti sütős, kandallós, panorámás fő épülettel, gondnoklakással, mini feldolgozó, melléképületekkel, egyedi pincével eladó komplex, üzemelő FARM. 3/4 órára Budapesttől!!!

Főépületben /300+ nm/ rendkívül világos terek, 4 háló, 3 fürdő, óriási, kandallós, étkező - nappali, nyitott konyha, emeleti nappali, nagy, panorámás teraszok, külön garázs és kazán található.
A gondnoki lakás, jelenleg is lakott, szükség esetén tovább gondozzák a farmot.
Mini feldolgozó üzem, tárolásra és állat tartásra alkalmas helyiségek, melléképületek, földterületek és gyümölcsösök, halastó és borospince kiváló környezetet ad a hobbi, de akár igény szerint nagyobb mértékű gazdálkodásra is.

Megkérdőjelezhetetlenül minőségi, aprólékos és teljes körű kivitelezés, szinte mindent biztosító környezet, csendes, nyugodt, privát terület. Saját forrás, kút, gyönyörű növények és virágok, termő gyümölcsfák, épített kert a főépület körül, melyek mind a szabadság és gazdagság érzését biztosítják.

Fővárosunktól mindössze 3/4 órára található, minden szükséges szolgáltatással rendelkező település határán. A területhez aszfaltozott út vezet, nem esik ki a településtől. Gyakorlatilag egyik kis utcájának végében kezdődik ez a szinte meseszerűnek mondható csoda.

Figyelem! Az elhelyezkedés megjelölése hozzávetőleges, a nagyjábóli helyét határozza meg az ingatlannak.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megkeresését!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018