hirdetés
Ajka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi házAjka eladó családi ház
Ajka eladó családi ház
29 000 000 Ft170,6 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Ajka eladó családi ház
Ajka eladó családi ház
29 M Ft
170,6 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3556
ReferensKettinger Bernadett
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Ajka eladó családi ház

170 m2alapterület
6 szoba
493 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó ez az esztétikailag és műszakilag kiváló állapotú, szépen és igazán igényesen kialakított
családi ház Ajka kertvárosi részén, a Dobó Katica utcában.
A házon a 2000-es években teljes átépítés és felújítás történt. A 2 szintes, tetőtérbeépítéses ház 170m2-es hasznos lakótérrel rendelkezik.
Földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 szoba, zuhanyzóval ellátott fürdő és mellékhelyiség található. A nappaliból fa lépcsőn jutunk fel a tetőtérben kialakított társalgóba, amelyből 2 hálószoba és egy sarokkádas fürdőszoba nyílik.
Elrendezése végett ideális nagyobb család, vagy több generáció kényelmes együttélésére is.
A lakótér és a garázs között elhelyezkedő nagyméretű helyiség családi, baráti együttlétek meghitt helyéül vagy az új tulajdonos vállalkozásának bemutatótermeként is funkcionálhat.
A kert tartozéka két tároló ház valamint nagyméretű fedett fatárolók. Az udvar nagyobbik része térkő burkolatot kapott, füves területén új telepítésű gyümölcsfák nőnek.
A ház rendkívül energiatakarékos fűtését és használati melegvíz ellátását cirkó gázkazán valamint vegyes tüzelésű, Atmos faelgázosító kazán biztosítja 2 db 1000 L-es puffertartállyal. A fagázok égéshőjét is felhasználva tökéletesebb égés érhető el, így ugyanahhoz az eredményhez kevesebb fára van szükségünk. A fa égése ezzel a technikával 4-6 órán át is fenntartható, végül a tökéletesen elégetett fa után minimális mennyiségű hamu marad hátra.
Az épület hőszigetelt fa nyílászárói redőnnyel, a tetőtéri ablakok fényzáró rolóval ellátottak.
Ha élhető terekkel rendelkező, hangulatos és rendkívül alacsony rezsivel rendelkező családi házat keres, érdemes megnézni.
Értékegyeztetéssel ajkai, kb. 80 nm-es családi ház illetve bányásztelepi ikerház beszámítása lehetséges!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018