Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898779

Omni Jure Szociális Szövetkezet

200 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bükfürdőn a Gyógy- és Élményfürdő bejáratától 200 méterre csendes környezetben, kiváló parkolási lehetőséggel a telken belül, kiváló állapotú, tégla építésű 60 m2-es ikernyaraló eladó.
Az épület alsó szintjén található egy nappali, melyhez kapcsolódik egy fedett terasz, egy konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba. A felső szinten 2 szoba, egy fürdőszoba és egy wc kézmosóval került kialakításra. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Az ingatlanhoz egy 200 m2-es gondozott telek tartozik és minden közműcsatlakozással (víz, villany, gáz csatorna) rendelkezik. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkező ikernyaraló, önálló közművekkel. Elővásárlási joga senkinek nincs.
Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető a kifizetést követően.
Az ingatlantól mindössze 200 méterre található a frissen épült Funcity szórakoztató és élményközpontól, valamint a Főtér és Látogató központ is karnyújtásnyi távolságra van, de a golfpálya is csak 500 méterre helyezkedik el. Az aktív pihenést kedvelők kiépített kerékpárúton járhatják be a környéket. Az osztrák határtól 15 km-re helyezkedik el.
A nyaraló kiváló befektetés, akár üzleti célú hasznosításra is kiválóan alkalmas. Kiadható turistáknak, de a térségben nagy igény van a hosszú távú bérlésre is.
Állandó lakhatásra alkalmas, de a tulajdoni lapon hétvégi ház a besorolása. Környezetében sok hétvégi ház besorolású ingatlan található állandó lakosokkal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Omni Jure Szociális Szövetkezet

József Bódi
+36 30 908