Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898778

Omni Jure Szociális Szövetkezet

400 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bükfürdőn a Gyógy- és Élményfürdő bejáratától 200 méterre csendes környezetben, jó parkolási lehetőséggel a telken belül, kiváló állapotú, tégla építésű 120 m2-es ikernyaraló egyben eladó.
Az ingatlantól mindössze 200 méterre található a frissen épült Funcity szórakoztató és élményközpontól, valamint a Főtér és Látogató központ is karnyújtásnyi távolságra van, de a golfpálya is csak 500 méterre helyezkedik el. Az aktív pihenést kedvelők kiépített kerékpárúton járhatják be a környéket. Az osztrák határtól 15 km-re helyezkedik el.
Az épület 2 külön bejáratú, önálló helyrajzi számokkal rendelkező, saját közművekkel ellátott, egyenként 60 m2-es alapterületű apartmanokból áll.
A lakások állandó lakhatásra alkalmasak, de a tulajdoni lapon „hétvégi ház” a besorolásuk. Bükfürdőn az üdülő övezeti nyaralók többségét állandó lakosok lakják.
Az apartmanok hasonló elrendezésűek. Az alsó szinteken található egy nappali, melyhez fedett terasz kapcsolódik, egy konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba. A felső szinteken, mindkét lakásban 2 szoba, egy fürdőszoba és egy wc kézmosóval kerültek kialakításra. A házak fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Az ingatlanokhoz egyenként 200 m2-es gondozott telek tartozik és minden közműcsatlakozásokkal (víz, villany, gáz csatorna) rendelkeznek.
Az ingatlanok tehermentesek és azonnal birtokba vehetők a kifizetést követően.
A nyaralók akár üzleti célú hasznosításra is kiválóan alkalmasak. Kiadhatóak turistáknak, de a térségben nagy igény van a hosszú távú bérlésekre is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Omni Jure Szociális Szövetkezet

József Bódi
+36 30 908