search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Budapest, XIII. kerület Bulcsú utca 23.

Alapterület

44 m2

Szobák száma

1+1

Irányár

22,4 M Ft

Alapterület

44 m2

Szobák

1+1

Eladó Lakás ára

22,4 M Ft 509 091 Ft / m2

Emelet

7.

Ingatlan típus

Lakás

Ingatlan állapot

felújított

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

gáz (konvektor)

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

2,8 m
  • Lift
  • Épület emelet: 7
  • Udvarra néző
  • Utcai parkolás

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
6,3
Ezen a területen a
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

Magánszemélyként ajánljuk 44 m2-es lakásunkat többek között első lakást keresőknek, fiatal pároknak, befektetési lehetőségként bérbeadásra vagy bővítésre. Kérjük, hogy részletes információkért, további fotókért nyissa meg a lakáshoz készített weboldalt:

http://bulcsulakas.wixsite.com/13keruleteladolakasELADÓ LAKÁS A BELVÁROS KAPUJÁBAN


Magánszemélyként ajánljuk Önnek 44 m2-es lakásunkat, amennyiben a következő jellemzők alapján keresi ingatlanját:

-a lakás otthonos, kedves, letisztult stílusú, „trendelemektől” mentes,
-az ingatlan jó műszaki állapotú, felújított és karbantartott,
-minden helyiség egész nap világos, napfényes és persze a konyhának is van nagy ablaka,
-különálló nagy konyhával, tágas fürdőszobával és különálló WC-vel rendelkezik, két lakószoba található benne,
-a ház legfelső emeletén, az utcafronttól elszigetelten az udvarra nézően helyezkedik el,
-nincsenek közvetlen szomszédos lakások, a lakás előtti függőfolyosót csak a lakás tulajdonosa használja,
-a lakás bővíthető, a padlástér irányba lehetséges a nagyobbítás,
-a házzal szemben található Budapest egyik legnagyobb, a hét minden napján nyitva tartó élelmiszerpiaca,
-az M3 metrómegállója a háztól valóban csak 1-2 percre, a Nyugati tér metróval egy megállóra, gyalogosan 8-10 percre található,
-parkolóhely a ház előtt vagy a környező utcákban minden napszakban található.


A KÖRNYÉK:

Az ingatlan XIII. kerületben, a Váci út felől érkezve a Bulcsú utca elején helyezkedik. A házzal közvetlenül szemben található a Lehel piac. A piac épületében a hagyományos élelmiszerárusításon túl számos egyéb szolgáltatás is megtalálható, például bank, posta, gyógyszertár, vegyeskereskedés, fodrászat, gyorsétkezők, illetve a piac aluljáró szintjén egy szupermarket is található. A piac hétköznap 18 óráig, szombaton 14 óráig, vasárnap pedig 13 óráig, a szupermarket hétköznap 21 óráig, szombaton 16 óráig, vasárnap 14 óráig tart nyitva.

A környező utcákban több modern irodaház, illetve egy bank központi épületegyüttese található. A Bulcsú utca Váci út sarkán már átadásra került Budapest legmodernebb környezettudatos „A+” kategóriás irodaháza, mélygarázzsal, nyilvános önkiszolgáló étteremmel, (és hamarosan kávézóval, üzletekkel) belső udvaros 900 m2 parkosított zöld felülettel. Ezek a létesítmények meghatározzák a környező utcák képét: fiatalos, kulturált, biztonságos és tisztán tartott megjelenést biztosítanak. Továbbá a lakástól mindegy 5 percre a Kassák Lajos utcában már működik a kerület legújabb és természetesen passzívház minőségű óvodája.

Egészségügyi ellátást a Visegrádi utcában és a Béke téren álló színvonalas egészségházakban nyújt a kerület.

A közelben a Duna és a Szent István park, pár perccel távolabb pedig a Margitsziget ad lehetőséget a természetben történő kikapcsolódásra.


A KÖZLEKEDÉS:

A Lehel piac Bulcsú utcai sarkánál is található metrómegálló (M3: kék metró), így a házból 1-2 perc alatt a metrónál lehetünk: a Nyugati pályaudvar és a Westend City Center 1 metrómegállóra, a Deák tér (átszállási lehetőséggel az M2 és M1 metrókra) 3 metrómegállóra található.
A metrón kívül a piac oldalában áll meg a 14-es villamos, a 76-os trolibusz, a 15-ös, 115-ös, 133-as autóbusz.

Az éjszakai közlekedés szintén kiváló: a 914(A) és a 950(A) autóbuszok megállói 5 perc távolságra vannak.

A XIII. kerületnek ebben a részében (Nyugati pályaudvartól a Hungária körútig) gépkocsival (cégessel, vagy kisáru-szállítóval is) éves lakossági várakozási engedély kiváltását követően (2.000 Ft/év) korlátlanul lehet parkolni.


AZ ÉPÜLET:

A ház az 1930-as években épült, a belvárosi házakra jellemző belső zöldudvaros, körfolyosós kialakítással. A ház mérete miatt a belső udvar nagy alapterületű, magas fákkal és zöldfelülettel természet közeli élményt nyújt. A ház megjelenése kívül és belül egyaránt a budapesti átlag felett helyezkedik el, két lépcsőházzal és lifttel rendelkezik. A ház közös képviselete a lakókkal együttműködve folyamatosan dolgozik a műszaki állapot javításáért, az élhető lakókörnyezet kialakításáért. Az épületben többek között teljes gázhálózat felújítás, részleges tetőfelújítás, kéményjavítás és tavaly több hónapon át tartó teljes függőfolyosó rekonstrukció és burkolat csere történt.


A LAKÁS:

A lakás a ház 7. emeletén, a főlépcsőházból közelíthető meg. A lift csak a 6. emeltig üzemel, egy liftrekonstrukció esetén a 7. emeletig történő üzem megvalósítható. A lakás előtt teljes hosszban 11 m2 függőfolyosó található, ezt a lakás tulajdonosa kizárólagosan használja. Itt igény szerint biztonságosan lehet kerékpárt, babakocsit tárolni, dísznövényeket gondozni, akár kis kerti széket-asztal elhelyezni.

Az ingatlan alapterülete 44 m2. Az egyes helyiségek arányos méretűek és funkciójukban jól használhatóak. Az előszobából nyílik a WC, a kamra, jobbra a konyha, balra pedig egy egymásból nyíló nagyobb és kisebb szoba. A kisebb szobából közelíthető meg a fürdőszoba. A konyha, a WC, a nagyobb és kisebb szobák egyaránt külön nagyméretű fa ablakokkal, a fürdőszoba szellőzővel rendelkezik. A bejárati ajtó az eredeti alapján újragyártott jó minőségű faajtó, de a többi külső és belső nyílászáró is felújított.

A lakás méretei:
-nagy szoba: 15 m2
-kis szoba: 11 m2
-konyha: 10 m2
-fürdőszoba: 4,2 m2
-előszoba: 2,5 m2
-kamra: 2 m2
-WC: 0,6 m2

-lakás előtti függőfolyosó: 11 m2 (a lakás tulajdonosa kizárólagosan használja).

Műszaki felszereltség:
A fűtést gázkonvektorok, a fürdőszobában elektromos hősugárzó biztosítja. A meleg vizet a konyhában és a fürdőszobában egyaránt villanybojlerek szolgáltatják. A vízfogyasztás egyedi mérőórával mért.

A lakás az általános és látható felújított állapoton túl a következőket is kínálja:
-felújított, terhelhető, bővíthető elektromos hálózat, vezérelt (éjszakai) áramkörrel,
-szabályos gázhálózat, bélelt kémény, üzembiztos konvektorok,
-klímaberendezésnek kialakított elektromos hálózat,
-szigetelt födém, részben szigetelt oldalfal (dokumentációkkal),
-a lakás oldalirányba a padlástér felé bővíthető.

A fenntartási költségekről elmondható: a közös költség 9.750 Ft/hó. A gáz, a víz és az elektromos fogyasztás a közmű szolgáltatók felé egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

A lakást ajánljunk többek között egyedülállóknak, első lakást keresőknek, fiatal pároknak, befektetési lehetőségként bérbeadásra vagy bővítésre.


A LAKÁS IRÁNYÁRA: 22.400.000 Ft

Az ár magában foglalja a nagyszobai 3 méter széles gardróbszekrényt, a konyhaszekrényt a beépített gépekkel. A bútorozott állapotban történő értékesítés tárgyalás alapját képezheti.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését telefonon és email-ben egyaránt!


A lakást ingatlanirodán keresztül nem kívánjuk hirdetni, ezért megkérjük, hogy ilyen célból egyáltalán ne keressenek minket. Köszönjük, hogy ezt figyelembe vette!

---------------------------------------------------------------------------------------------------


As a private person, I am offering you for sale this 44-m2 flat that is excellent for those looking for a first flat, young couples or for those looking for an investment or a flat to offer for rent or extension. For further detailed information and photos please visit the website of the flat:

http://bulcsulakas.wixsite.com/13keruleteladolakas/englishFLAT FOR SALE IN THE GATE OF THE CITY CENTRE


As a private person, I am offering you my 44-m2 flat for sale, especially if you are looking for a real estate according to the characteristics below:

- the flat is cosy, lovely, it is of clear-out modern style, free from "trend elements",
- good mechanical conditions, renovated and well maintained,
- all rooms are well-lit with sunshine in the daytime, and of course the kitchen also has a huge window,
- it has a large, separate kitchen, a spacious bathroom and a separate toilet; it also has two rooms,
- it is on the top floor of the house, isolated from the noise of the street, facing the court of the house,
- there are no direct neighbouring flats, the hanging corridor in front of the flat is only used by the owner of the flat,
- the flat can be extended towards the loft area,
- the biggest food market in Budapest that is open seven days a week is just opposite the house,
- a station of Metro line 3 is 1-2 minutes away from the house, Nyugati tér is one station, or a 8-10-minute walk away,
- a parking area is available all day long in front of the house or in the neighbouring streets.


THE NEIGHBOURHOOD:

The flat is in District 13, at the beginning of Bulcsú utca, if you approach it from Váci út. The Lehel Market Hall is just opposite to the house. In the Market Hall you can buy food, but it also offers several services, such as banks, a post office, a pharmacy, a mini-market, a hairdresser, fast food restaurants, and in the basement there is a department store as well. The market is open until 18:00 on weekdays, until 14:00 on Saturdays and until 13:00 on Sundays, the department store is open until 21:00 on weekdays, until 16:00 on Saturdays and until 14:00 on Sundays.

In the neighbouring streets there are several modern office buildings, and the central building complex of a bank as well. On the corner of Bulcsú utca and Váci út, the most modern, environment-friendly, Category “A+” office building will open very soon, that has an underground car park, a restaurant, a café, shops, and an in-court park of 900 m2. These buildings define the atmosphere of the neighbouring streets: youthful, civilised, safe, clean and well-maintained. Furthermore, 5 minutes away from the flat, in Kassák Lajos utca there is a new kindergarten that is being built and is of passive house quality.

The district offers health care services in the quality health centres in Visegrádi utca and Béke tér.

The nearby river Danube and the Szent István park offer an opportunity for relaxation as well as the Margaret Island that is only some more minutes further.


TRANSPORTATION:

There is a metro station on the Bulcsú utca corner of the Lehel Market Hall (M3: the blue line), so it takes only 1-2 minutes to reach the metro service. Nyugati railway station and the Westend City Centre is 1 station away, Deák tér is 3 stations away (that offers a change for lines M1 and M2).

Besides the metro, at the side of the Market Hall there are stops for tram 14, trolley bus 76 and buses 15, 115, and 133.

The night services are also excellent: the bus stops of buses 914(A) and 950(A) are 5 minutes away.

In this part of District 13 (from Nyugati railway station to Hungária körút) it only costs HUF 2000 per year to park your car (even a company car or a pick-up truck) if you register for a yearly parking licence.


THE BUILDING:

The house was built in the 1930s with an inner garden-court and ambulatory that is typical of the houses of the city centre. Because of the size of the building, the inner court is of large area, with its tall trees and green space it gives the feeling of nature. The look of the house is beyond the Budapest average both outside and inside, it has two staircases and a lift. The common representatives of the house in cooperation with the dwellers are continuously working on the maintenance of the mechanical conditions of the house to establish an attractive environment. Among other things, the entire gas network, part of the roof and the chimney were renovated, and in last year there was a reconstruction of the hanging corridor for several months.


THE FLAT:

The flat is on Floor 7, accessible from the main staircase. The lift only reaches Floor 6, however in case of a lift reconstruction, it will function until Floor 7. In front of the flat there is a hanging corridor that can exclusively used by the owner of the flat. Here you can safely store a bicycle, a baby carriage, plants or even a garden table with chairs.

The floor area of the flat is 44 m2. The rooms are proportional in size and can be well used for their functions. The toilet is accessible from the antechamber as well as the pantry, the kitchen on the right, and two connected rooms on the left, a larger and a smaller one. The bathroom is accessible from the smaller room. The kitchen, the toilet and the two rooms all have separate, large windows with wooden framing. The bathroom has a ventilation system. The wooden front door is re-produced according to the original one and is of fine quality, the other closing systems are renovated.

The dimensions of the flat:
- large room: 15 m2
- small room: 11 m2
- kitchen: 10 m2
- bathroom: 4,2 m2
- antechamber: 2,5 m2
- pantry: 2 m2
- toilet: 0,6 m2

- hanging corridor in front of the flat: 11 m2 (exclusively used by the owner).

Mechanical equipments:
Gas convector heating, electric radiator in the bathroom. Hot water is produced by electric water-heaters in the bathroom and in the kitchen. There is a water-meter for the flat to measure the exact consumption.

Besides the general and visible renewed condition the flat also includes:
- renewed, chargeable, extendable electric network, with controlled (night) electric circuit,
-regular gas network, lined chimney, secure convectors,
- an electric network suitable for air conditioning
-insulated ceiling, partly insulated side wall (with documentations)
-the flat is extendable towards the loft area, on the side

About the maintenance costs: the common cost is HUF 9.750 per month. The consumption of gas, water and electricity is to be paid according to the individual consumption.

The flat is excellent for those looking for a first flat, young couples or for those looking for an investment or a flat to offer for rent or extension.


THE GUIDE PRICE OF THE FLAT: 22.40 million HUF

The price includes the 3-metre wide wardrobe in the large room and the kitchen cupboard with the built-in equipment. A furnished sale may also be a matter of negotiation.

Should you be interested in our offer, do not hesitate to contact us in email or via phone.

We do not intend to advertise the flat via an agency, so we kindly ask you not to contact us for such a matter. Thank you for your understanding!

Tudj meg mindent Budapest, XIII. kerület Bulcsú utca 23. környékéről

Hasznos szolgáltatások a környéken

(Az Otthontérkép és az FHB Családbarát-
környék-index
adatai alapján.)

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.